Τελευταία Νέα
Διεθνή

CNN: Ο Biden θα συναντηθεί με τους ηγέτες της Βρετανίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας στις 18 Οκτωβρίου 2024

CNN: Ο Biden θα συναντηθεί με τους ηγέτες της Βρετανίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας στις 18 Οκτωβρίου 2024
O Biden θα συζητήσει  για την σύγκρουση στην Ουκρανία με τον Βρετανό πρωθυπουργό, τον Γάλλο Πρόεδρο και τον Γερμανό καγκελάριο
Σχετικά Άρθρα
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, J.  Biden,  πιθανότατα θα συναντηθεί με τους ηγέτες της Βρετανίας, της Γαλλίας και της Γερμανίας στις 18 Οκτωβρίου 2024 στο Βερολίνο, τόνισε το CNN, επικαλούμενο δυτικούς αξιωματούχους.
Το γερμανικό υπουργικό συμβούλιο επιβεβαίωσε την επίσκεψη του Biden στη Γερμανία στο τέλος της εβδομάδας, ενώ και το Spiegel επιβεβαιώνει την πληροφορία.
Σημειώνεται ότι θα συζητήσουν και για την σύγκρουση στην Ουκρανία με τον Βρετανό πρωθυπουργό, τον Γάλλο Πρόεδρο και τον Γερμανός καγκελάριος.
Στις 14 Οκτωβρίου, ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργικού συμβουλίου επιβεβαίωσε ότι ο Biden θα επισκεφθεί τη Γερμανία στο τέλος αυτής της εβδομάδας.
Νωρίτερα, το περιοδικό Spiegel, επικαλούμενο δικές του πηγές, έγραψε ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ σχεδιάζει να πραγματοποιήσει διαπραγματεύσεις με τον Γερμανό πρόεδρο και τον καγκελάριο στις 18 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian, μια συνάντηση των ηγετών της Μεγάλης Βρετανίας, των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Γερμανίας είναι απίθανο να πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης