Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίστευτη ιστορίας ζωής: Ήταν βιολογικά αδέλφια οι 2 καλύτεροι της φίλοι - Τεστ DNA αποκάλυψε τη μυστική εγκυμοσύνη της μητέρας

Απίστευτη ιστορίας ζωής: Ήταν βιολογικά αδέλφια οι 2 καλύτεροι της φίλοι - Τεστ DNA αποκάλυψε τη μυστική εγκυμοσύνη της μητέρας
Οι αδερφές και ο αδερφός εκτιμούν ότι η βιολογική τους μητέρα γέννησε ένα αγόρι κρυφά από τον άντρα της,
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, μια γυναίκα ανακάλυψε μέσω τεστ DNA ότι οι καλύτεροί της φίλοι είναι και βιολογικά της αδέλφια σε μια απίστευτη ιστορίας ζωής.
Η Cassandra Madison άρχισε να κάνει παρέα με τον Thomas Buonagirio στο δημοτικό σχολείο. Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε ανάδοχη φροντίδα από τη Δομινικανή Δημοκρατία και ένας από τους υπαλλήλους της υπηρεσίας υιοθεσίας είπε ότι ο άντρας και το κορίτσι μπορεί να έχουν εξ αίματος συγγένεια. Ωστόσο, δεν είχαν στοιχεία για αυτό.
Το 2013, η Cassandra Madison γνώρισε την Julia Tinetti. Δούλευαν στο ίδιο εστιατόριο και σύντομα άρχισαν να αστειεύονται ότι ήταν αδερφές.
ΗTinetti υιοθετήθηκε επίσης από τη Δομινικανή Δημοκρατία.
Το 2019, η Madisonβρήκε τον βιολογικό της πατέρα και παραδέχτηκε ότι είχε δώσει ένα άλλο κορίτσι για υιοθεσία μαζί της.
Η Madison και η Tinetti αποδείχτηκαν αδερφές. Παράλληλα, ο άνδρας τόνισε ότι δεν απέκτησε ποτέ γιο.
Μετά τις δηλώσεις του πατέρα της, η Madison έπαψε να πιστεύει ότι ο Buonagirio θα μπορούσε να είναι ο αδερφός της, αλλά ο σύζυγός της επέμενε να το ψάξει. Πρότεινε στη γυναίκα του να επικοινωνήσει με τον παιδικό της φίλο και να ζητήσει τεστ DNA για κάθε ενδεχόμενο.
Η Madison μίλησε στον Buonagirio , ο οποίος συμφώνησε με το τεστ. Από την εξέταση έμαθαν ότι είναι συγγενείς.
Οι αδερφές και ο αδερφός εκτιμούν ότι η βιολογική τους μητέρα γέννησε ένα αγόρι κρυφά από τον άντρα της, έχοντας τσακωθεί μαζί του, οπότε δεν ήξερε τίποτα.
Η ίδια  εξήγησε ότι δεν είχαν κανέναν να επιβεβαιώσει αυτή τη θεωρία αφού η μητέρα τους δεν ζει πια.
Εκτός από τον Tinetti και τον Buonagirio, η Madison βρήκε άλλα επτά αδέρφια και αδερφές - ζουν στη Δομινικανή Δημοκρατία με τον κοινό τους πατέρα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης