Τελευταία Νέα
Διεθνή

Druckenmiller (δισεκατομμυριούχος): Η αγορά έχει πειστεί πως ο Donald Trump θα κερδίσει τις εκλογές στις ΗΠΑ

Druckenmiller (δισεκατομμυριούχος): Η αγορά έχει πειστεί πως ο Donald Trump θα κερδίσει τις εκλογές στις ΗΠΑ
«Πρέπει να πω πως τις τελευταίες 12 ημέρες η αγορά και οι insiders είναι πολύ πεπεισμένοι ότι ο Trump θα κερδίσει» δήλωσε ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Stanley Druckenmiller
«Εξαιρετικά πεπεισμένη» πως ο Trump θα νικήσει στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ θεωρεί πως είναι η αγορά o δισεκατομμυριούχος επενδυτής Stanley Druckenmiller, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg.
«Πρέπει να πω πως τις τελευταίες 12 ημέρες η αγορά και οι insiders είναι πολύ πεπεισμένοι ότι ο Trump θα κερδίσει» δήλωσε ο Druckenmiller.
«Μπορείτε να το δείτε στις μετοχές των τραπεζών, μπορείτε να το δείτε στα κρυπτονομίσματα, μπορείτε να το δείτε ακόμη και στον Dow Jones ή στην εταιρεία του Trump στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Druckenmiller είπε ότι δεν «βλέπει» τον εαυτό του να «ψηφίζει ούτε τη Harris ούτε τον Trump στη συνέντευξή του στο Bloomberg.
«Σε ορισμένα πράγματα, όπως η βιομηχανική πολιτική είναι πραγματικά το ίδιο», είπε ο Druckenmiller.
«Και οι δύο πιστεύουν, προφανώς, πως η κυβέρνηση θα πρέπει να έχει σημαντικό ρόλο στην κατανομή κεφαλαίων, κάτι που βρίσκω, ειλικρινά, παράξενο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης