Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedev: Με συμβάσεις το 78% των Ρώσων στρατιωτών – Πάνω από 190.000 εντάχθηκαν στον στρατό το πρώτο 6μηνο του 2024

Medvedev: Με συμβάσεις το 78% των Ρώσων στρατιωτών – Πάνω από 190.000 εντάχθηκαν στον στρατό το πρώτο 6μηνο του 2024
«Θα συνεχίσουμε το έργο μας για τη στελέχωση των ενόπλων δυνάμεων με συμβασιούχους στρατιωτικούς», τόνισε ο αντιπρόεδρος του ρωσικού συμβουλίου ασφαλείας
Το ετήσιο σχέδιο στελέχωσης των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων με συμβασιούχους στρατιωτικούς έχει εκπληρωθεί κατά 78% έως τα μέσα Οκτωβρίου, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Medvedev χαρακτηρίζοντας αυτό το ποσοστό «αρκετά καλό».
«Θα συνεχίσουμε το έργο μας για τη στελέχωση των ενόπλων δυνάμεων με συμβασιούχους στρατιωτικούς.
Μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου αυτού του έτους, ο ετήσιος στόχος έχει εκπληρωθεί κατά 78%.
Συνολικά, αυτό το ποσοστό είναι αρκετά καλό», δήλωσε ο Medvedev κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του συμβουλίου ενώ ζήτησε να αποτραπούν καθυστερήσεις και άλλα προβλήματα με το στρατιωτικό προσωπικό.
Ο Medvedev αποκάλυψε ότι επισκέφτηκε έναν σταθμό στρατολόγησης στην περιοχή Yaroslavl μαζί με υπαλλήλους της Ρωσικής Εισαγγελίας και της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) την Τρίτη (15/10).
«Σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, η κατάσταση φαίνεται πολύ καλύτερη τώρα αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν μεμονωμένα προβλήματα.
Θα μιλήσουμε για αυτά, φυσικά.
Θα πρέπει οπωσδήποτε να εργαστούμε για την εξάλειψη όλων των προβλημάτων», είπε ο Ρώσος αξιωματούχος.
Ο Medvedev είχε πει νωρίτερα ότι 190.000 άτομα υπέγραψαν σύμβαση με τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις τους πρώτους έξι μήνες του 2024.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης