Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εφιάλτης από μπαράζ πυραύλων, drones μεταξύ Ισραήλ, Hezbollah - Συνεδριάζει το ισραηλινό πολεμικό συμβούλιο, συνομιλία Trump, Netanyahu

Εφιάλτης από μπαράζ πυραύλων, drones μεταξύ Ισραήλ, Hezbollah - Συνεδριάζει το ισραηλινό πολεμικό συμβούλιο, συνομιλία Trump, Netanyahu
Υπόγειος διπλωματικός αγώνας CIA, Mossad για την διαρροή των εγγράφων - Νέες φονικές επιθέσεις του Ισραήλ σε Γάζα και Λίβανο
(upd12)Ακροβατεί επικίνδυνα πλέον η Μέση Ανατολή στο χείλος της γενικευμένης σύρραξης μετά και την απόπειρα εναντίον του πρωθυπουργού του Ισραήλ Benjamin Netanyahu, που πυροδότησε μια κόλαση ανταλλαγής βομβαρδισμών, την ώρα που όλα δείχνουν πως επίκειται η απάντηση του Ισραήλ στο Ιράν, καθώς συνεδριάζει το απόγευμα της Κυριακής 20/10 το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ, μετά από μια τηλεφωνική επικοινωνία Netanyahu - Donald Trump.
Το κλίμα δυναμίτισαν οι όρκοι εκδίκησης που εξαπέλυσαν αμφότερες οι πλευρές: από πλευράς Ισραήλ - Netanyahu για την απόπειρα εναντίον του από την Hezbollah και από πλευράς Hamas, για την εκτέλεση του ηγέτη της Yahya Sinwar.
Αποστάσεις από την απόπειρα εναντίον του ισραηλινού πρωθυπουργού έσπευσε να πάρει το Ιράν μέσω ανακοίνωσης της διπλωματικής του αντιπροσωπείας.

Η Hezbollah πίσω από την επίθεση εναντίον του Netanyahu - Στο Ιράν κατέφυγε ο ηγέτης της Hezbollah, Naim Qassem

Η αποστολή του Ιράν στα Ηνωμένα Έθνη δήλωσε ότι η Hezbollah βρίσκεται πίσω από την επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος στην κατοικία του Ισραηλινού πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu.
«Η ενέργεια αυτή έγινε από τη λιβανέζικη Hezbollah», δήλωσε η αποστολή απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον ρόλο της Τεχεράνης στην επίθεση, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRNA.
Σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα, ο υπαρχηγός της Hezbollah, Naim Qassem φέρεται να έχει διαφύγει στο Ιράν υπό τον φόβο ισραηλινών επιδρομών που θα τον έθεταν στόχο, μετά την εξουδετέρωση του Nasrallah.
Ο πρόεδρος του Ισραήλ, Isaak Herzog έχει «απειλήσει» τον Qassem ότι «θα έχει την ίδια τύχη με τους συνεργάτες του» στη Hezbollah.
Tο Ισραήλ έχει βάλει στο στόχαστρο τους περισσότερους από τους ηγέτες της Hezbollah από την έναρξη του πολέμου πριν από περίπου ένα χρόνο και η μεγαλύτερη από αυτές τις επιθέσεις ήταν η δολοφονία του Γενικού Γραμματέα Hassan Nasrallah.
Η οργάνωση δεν έχει ακόμη ορίσει τον αντικαταστάτη του, ενώ ο Qassem είναι αυτός που έχει εμφανιστεί δημόσια και έχει μιλήσει μετά τη δολοφονία του, ως αναπληρωτής του.
Μάλιστα, στην τρίτη ομιλία του μετά τη δολοφονία του Nasrallah, είχε πει: «Λέω στο ισραηλινό εσωτερικό μέτωπο ότι η λύση είναι η κατάπαυση του πυρός.
Εάν το Ισραήλ αρνηθεί (την κατάπαυση του πυρός), θα συνεχίσουμε τον πόλεμο και καθώς θα συνεχίζεται, ο αριθμός των ακατοίκητων οικισμών θα αυξηθεί και περισσότεροι από δύο εκατομμύρια άνθρωποι θα κινδυνεύουν.
Έχουμε το δικαίωμα να στοχεύσουμε οποιοδήποτε σημείο του Ισραήλ, είτε στο κέντρο, είτε στο βορρά, είτε στο νότο, και θα επιλέξουμε το σημείο που θεωρούμε κατάλληλο».

Συνεδριάζει το συμβούλιο ασφαλείας του Ισραήλ για το Ιράν

Μετά την διαρροή απόρρητων εγγράφων των ΗΠΑ, για τα σχεδιαζόμενα αντίποινα του Ισραήλ στο Ιράν, η κυβέρνηση Netanyahu επανεξετάζει τις επιλογές της και το απόγευμα, θα συνεδριάσει το συμβούλιο ασφαλείας του Ισραήλ, σύμφωνα με τους Times of Israel.
Ο πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu συγκαλεί το υπουργικό συμβούλιο ασφαλείας στις 19:30 απόψε στο στρατιωτικό αρχηγείο Kirya στο Τελ Αβίβ, αναφέρει το ισραηλινό μέσο, τονίζοντας ότι η συνεδρίαση πραγματοποιείται καθώς το Ισραήλ συνεχίζει να προετοιμάζεται για να πλήξει το Ιράν.

Επικοινωνία Netanyahu – Trump

Από το πρωθυπουργικό γραφείο του Netanyahu, έγινε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός του Ισραήλ είχε μια τηλεφωνική συνδιάλεξη με τον πρώην πρόεδρο και νυν υποψήφιο για το αξίωμα των ΗΠΑ ξανά, Donald Trump.
«Ο πρωθυπουργός Netanyahu επανέλαβε όσα είπε δημοσίως: Το Ισραήλ λαμβάνει υπόψη του τα θέματα που εγείρει η αμερικανική διοίκηση, όμως, εντέλει, θα λάβει τις αποφάσεις του με βάση τα εθνικά του συμφέροντα», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
Μια μέρα μετά την επίθεση με drone στην εξοχική κατοικία του, ο Benjamin Netanyahu με νέα δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη χαρακτήρισε έργο της Hezbollah και πρακτόρων του Ιράν απειλώντας για βαρύ τίμημα.
Βηρυττός5.JPG
Χτύπησε νοσοκομείο στη Βηρυτό το Ισραήλ ενώ στόχευε το αρχηγείο της Hezbollah

Ήδη από το βράδυ του Σαββάτου 19/10  ξεκίνησε ένα μπαράζ ανταλλαγής πυρών με πυραύλους και drones μεταξύ Hezbollah και Ισραήλ, ενώ χτυπήματα κατάφερε και το Ιράκ σε στόχους εντός του ισραηλινού εδάφους.
Η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία εξαπέλυσε δύο πλήγματα στον δήμο Haret Hreik κοντά στο νοσοκομείο Bahman στα νότια προάστια της Βηρυτού, μετέδωσαν τα λιβανικά μέσα ενημέρωσης την Κυριακή 20/10.
Στόχος της ήταν το επιτελείο των υπηρεσιών πληροφοριών της Hezbollah και σε ένα υπόγειο εργαστήριο παραγωγής όπλων στη Βηρυτό.
Σύμφωνα με το λιβανικό πρακτορείο ειδήσεων ANI, επλήγησαν οι συνοικίες Haret Hreik και Haat Beirut, προπύργια του φιλοϊρανικού ισλαμιστικού λιβανικού κινήματος που βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με το Ισράηλ.
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε επίσης ότι "εξάλειψε" τρεις αξιωματούχους της Hezbollah στο νότιο Λίβανο.
Το ANI μετέδωσε πως ο ισραηλινός στρατός πραγματοποιήσε στη διάρκεια της νύχτας πλήγματα σε δεκάδες χωριά και πόλεις του νότιου Λιβάνου, στοχοθετώντας κυρίως την πόλη Nabatiyah για τρίτη φορά αυτή την εβδομάδα.
"Μαχητικά αεροπλάνα έπληξαν (...) επτά φορές την πόλη της Nabatiyah", μετέδωσε το πρακτορείο, ενώ προσέθεσε ότι τα ισραηλινά αεροπλάνα "πραγματοποίησαν πλήγματα" σε περισσότερες από 50 πόλεις και χωριά και έκανε λόγο για θύματα.
Μία από τις επιθέσεις έπληξε ένα κτίριο κατοικιών δίπλα από το νοσοκομείο Bahman, όπως μετέδωσε το Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων του Λιβάνου, σε συνέχεια των περισσότερων από 10 αεροπορικών επιδρομών εντός του αστικού ιστού της Βηρυττού που έπληξαν πολλά κτίρια κατοικιών.
Τα πλήγματα στόχευσαν «μια σειρά από εγκαταστάσεις αποθήκευσης όπλων της Hezbollah και ένα κέντρο διοίκησης του αρχηγείου πληροφοριών της Hezbollah», δήλωσε ο ισραηλινός στρατός.
Το Ισραήλ είχε εκδώσει εντολές εκκένωσης για τέσσερις ξεχωριστές γειτονιές στα προάστια, καλώντας τους κατοίκους να απομακρυνθούν 500 μέτρα (υάρδες), αλλά πραγματοποίησε χτυπήματα και σε άλλες περιοχές, είπαν αυτόπτες μάρτυρες.

Ομοβροντία ρουκετών της Hezbollah κατά στρατιωτικής βάσης

Η Hezbollah ανακοίνωσε ότι εξαπέλυσε μεγάλο καταιγισμό ρουκετών εναντίον μιας βάσης του ισραηλινού στρατού κοντά στη βόρεια πόλη Σαφάντ.
Οι μαχητές της Hezbollah προχώρησαν στη ρίψη μιας «σημαντικής ομοβροντίας ρουκετών» εναντίον αυτής της βάσης «για την υπεράσπιση του Λιβάνου και «ως απάντηση στις επιθέσεις του ισραηλινού εχθρού σε χωριά και σπίτια».
Το Ισραήλ ανέφερε επανειλημμένες επιθέσεις με περισσότερες από 100 ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο από νωρίς το πρωί.
Ο στρατός του Λιβάνου στο μεταξύ ανακοίνωσε ότι τρεις στρατιώτες του σκοτώθηκαν σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή εναντίον του οχήματός τους.
Οι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε δρόμο που συνδέει το συνοριακό χωριό Ain Ebel με την κοντινή πόλη Hanin, σύμφωνα με το AJ.
Capture1_20.JPG
Στους 1.454 οι νεκροί στο Λίβανο από τις 23 Σεπτεμβρίου

Τουλάχιστον 1.454 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στον Λίβανο από την 23η Σεπτεμβρίου, όταν εντατικοποιήθηκαν οι ισραηλινοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου βασισμένη σε επίσημα δεδομένα. Στα μέσα του Οκτωβρίου, ο ΟΗΕ καταμετρούσε σχεδόν 700.000 εσωτερικά εκτοπισμένους πολίτες του Λιβάνου.

Η Ιρακινή Αντίσταση (IRI) επιτέθηκε στο Eilat του Ισραήλ

Η Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ (IRI), μια ομάδα-ομπρέλα ένοπλων φατριών που υποστηρίζονται από το Ιράν, ανακοίνωσε πως την νύχτα της 19ης και 20ης Οκτωβρίου επιτέθηκε σε «ζωτικούς στόχους» στην νοτιότερη ισραηλινή πόλη Eilat και σε άλλα δύο σημεία στα κατεχόμενα συριακά υψώματα του Golan.
Τα βίντεο που κυκλοφόρησε η ομάδα έδειξαν την εκτόξευση αυτού που φαίνεται να είναι τρία ιρανικής κατασκευής drone αυτοκτονίας Shahed-101.
Αυτός ο τύπος λέγεται ότι έχει εμβέλεια 900 χιλιομέτρων και ταχύτητα πλεύσης 120 χιλιομέτρων την ώρα με κεφαλή βάρους οκτώ κιλών.

Λουτρό αίματος στη Γάζα


Αεροπορικός βομβαρδισμός από το Ισραήλ το βράδυ του Σαββάτου στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 87 ανθρώπους στη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε η πολιτική προστασία του μικρού παλαιστινιακού θυλάκου
Περισσότεροι από 40 άνθρωποι τραυματίστηκα ενώ ανάμεσα στα θύματα είναι γυναίκες και παιδιά.
Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε κατοικημένη περιοχή στην Beit Lahya, στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.
«Ομάδες της πολιτικής προστασίας εντόπισαν 87 νεκρούς και μεγάλο αριθμό τραυματιών» στην Beit Lahya και «υπάρχουν ακόμη νεκροί κάτω από τα συντρίμμια», τόνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της πολιτικής προστασίας, ο Mahmoud Bassal.
Όλα τα θύματα —ανάμεσά τους ολόκληρες οικογένειες— διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Kamal Antuan, στον καταυλισμό προσφύγων στην Djabalya, νότια της Beit Lahya.
Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι ερευνά τις αναφορές για το περιστατικό, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα έναν από τους βαρύτερους απολογισμούς εδώ και μήνες.
Το υπουργείο Υγείας της Γάζας δήλωσε την Κυριακή 20/10 πως δύο ασθενείς πέθαναν έπειτα από ισραηλινό πλήγμα σε ένα νοσοκομείο στο βόρειο τμήμα του παλαιστινιακού θύλακα, με τον στρατό να λέει ότι δεν αποτέλεσε "εσκεμμένα στόχο πυρών".
"Τα ισραηλινά άρματα μάχης περικύκλωσαν πλήρως το νοσοκομείο, έκοψαν την ηλεκτροδότηση και άνοιξαν πυρ με οβίδες με στόχο τον δεύτερο και τον τρίτο όροφο", δήλωσε ο διευθυντής του ινδονησιακού νοσοκομείου στην Beit Lahya Maruan Sultan.
"Αυτό δημιουργεί σοβαρούς κινδύνους για το ιατρικό προσωπικό και τους ασθενείς", υπογράμμισε.

Δύο ασθενείς νεκροί

Σε ανακοίνωση, το υπουργείο Υγείας της κυβέρνησης της Hamas ανέφερε πως δύο ασθενείς πέθαναν "λόγω της πολιορκίας του νοσοκομείου, της διακοπής της ηλεκτροδότησης και της έλλειψης ιατρικού υλικού".
Δεν διευκρίνισε από τι υπέφεραν οι ασθενείς που απεβίωσαν ή την ακριβή αιτία θανάτου τους.
Το υπουργείο είχε αναφέρει προηγουμένως πως τα πλήγματα είχαν στόχο τους επάνω ορόφους του νοσοκομείου και πως "περισσότεροι από 40 ασθενείς" τραυματίστηκαν, καθώς και ιατρικό προσωπικό.
Ο στρατός, με τον οποίο επικοινώνησε το AFP, ανέφερε σε ανακοίνωση πως επιχειρούσε "κοντά στο ινδονησιακό νοσοκομείο".
"Τα στρατεύματα που επιχειρούσαν στη ζώνη έχουν εκπαιδευθεί σε επιχειρησιακές δραστηριότητες και έχουν ενημερωθεί για τη σημασία περιορισμού των ζημιών σε πολιτικές και ιατρικές υποδομές", πρόσθεσε.
Ο στρατός "υπογραμμίζει πως το νοσοκομείο εξακολουθεί να λειτουργεί χωρίς διατάραξη και στην πλήρη δυναμικότητά του", λέγοντας ότι δεν αποτέλεσε "εσκεμμένα στόχο πυρών".
Ο ισραηλινός στρατός εξαπέλυσε στις 6 Οκτωβρίου νέα επίθεση εναντίον της πόλης Djabalya, η οποία βρίσκεται δίπλα στο ινδονησιακό νοσοκομείο, αναφέροντας πως στοχοθετεί μαχητές της Χαμάς που ανασυντάσσονται.
Κατηγορεί τους μαχητές ότι "επιχειρούν συστηματικά αναμιγνυόμενοι με τον άμαχο πληθυσμό".
Η υπηρεσία πολιτικής άμυνας της Γάζας είχε ανακοινώσει στη διάρκεια της περασμένης νύκτας το θάνατο 33 ανθρώπων από ισραηλινό πλήγμα στον καταυλισμό προσφύγων της Djabalya.
Capture3_8.JPG
«Φρικιαστικές ειδήσεις από τη βόρεια Γάζα» - Καταδικάζει ο ΟΗΕ 

Τις συνεχιζόμενες επιθέσεις εναντίον αμάχων καταδίκασε ο απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών για την Ειρήνη στη Μέση Ανατολή.
«Αυτό ακολουθεί εβδομάδες ολοένα και πιο εντεινόμενων επιχειρήσεων που έχουν ως αποτέλεσμα πλήθος απωλειών μεταξύ των αμάχων και σχεδόν πλήρη απουσία ανθρωπιστικής βοήθειας για να φθάσει στους πληθυσμούς στο βόρειο τμήμα», δήλωσε ο Tor Venesland, ο Συντονιστής των Ηνωμένων Εθνών για την Ειρηνευτική Διαδικασία στη Μέση Ανατολή.
Ο ισραηλινός στρατός αντέτεινε πως οι αριθμοί τους οποίους δημοσιοποίησαν οι αρχές στη Λωρίδα της Γάζας «δεν ανταποκρίνονται» στις πληροφορίες που έχει εκείνος στην κατοχή του, υποστηρίζοντας πως χρησιμοποιήθηκαν πυρομαχικά «ακριβείας» εναντίον «στόχου» που ανήκε στη Hamas.
«Φρικιαστικές ειδήσεις από τη βόρεια Γάζα, όπου οι Παλαιστίνιοι συνεχίζουν να υφίστανται ανείπωτη φρίκη υπό πολιορκία των (ενόπλων) δυνάμεων του Ισραήλ», ανέφερε μέσω X η Joyce Misuya, η μεταβατική επικεφαλής του Γραφείου Συντονισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων (OCHA) του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Αγώνας δρόμου για FBI, Πεντάγωνο, CIA, Mossad για την διαρροή των εγγράφων

Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και Ισραήλ (CIA, Mossad) ερευνούν την διαρροή άκρως απόρρητων πληροφοριών σχετικά με τα σχέδια του Τελ Αβίβ για αντίποινα στο Ιράν, σύμφωνα με τρεις ανθρώπους που έχουν γνώση του θέματος.
Όπως μεταδίδει το CNN σε δημοσίευμά του, Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε στο δίκτυο ότι η διαρροή των εγγράφων είναι "βαθιά ανησυχητική".
Τα διαβαθμισμένα έγγραφα, με ημερομηνίες 15 και 16 Οκτωβρίου, άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο την Παρασκευή 18/10, όταν αναρτήθηκαν στο Telegram από τον λογαριασμό "Middle East Spectator".
Το CNN επισημαίνει ότι δεν έχει εξακριβωθεί πώς δημοσιοποιήθηκαν τα έγγραφα, ούτε αν διέρρευσαν σκόπιμα, ενώ επεσήμανε ότι οποιαδήποτε τέτοια διαρροή πληροφοριών συνεπαγόταν αυτόματα έρευνα από το FBI, το Πεντάγωνο και άλλες υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ.
Σημειώνεται ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται ήδη σε κατάσταση συναγερμού για ιρανικές εκστρατείες hacking, καθώς οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών δήλωσαν τον Αύγουστο ότι το Ιράν είχε χακάρει έγγραφα που ανήκαν στην προεκλογική εκστρατεία του Donald Trump.
Βηρυττός3.JPG
Όρκοι εκδίκησης - Araghchi (Ιράν): Η Hamas θα εκδικηθεί τον θάνατο Sinwar - Ισραήλ: Τίποτε δεν μας σταματά

Η δολοφονία του πολιτικού αρχηγού της Hamas Yahya Sinwar δεν θέτει κανένα θέμα για το παλαιστινιακό κίνημα να σταματήσει τις δραστηριότητές του, πιστεύει ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Abbas Araghchi, αντίθετα θα ενισχύσει μόνο τη συνοχή του παλαιστινιακού κινήματος.
«Ο θάνατος του Sinwar δεν θα σταματήσει τις δραστηριότητες της Hamas, αλλά μόνο θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα του κινήματος και θα παρακινήσει την παλαιστινιακή νεολαία», είπεμ σε συνέντευξή του στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV.
Τόνισε δε, ότι υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης σε πολλές χώρες της περιοχής, συμπεριλαμβανομένης της Συρίας.
"Το Ισραήλ δεν είναι ικανό να υπάρξει χωρίς τη βοήθεια των ΗΠΑ, δεν είναι ικανό να διαπράξει εγκλήματα στη Γάζα και τον Λίβανο χωρίς τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Όλα τα όπλα που χρησιμοποιούνται εκεί είναι από τις ΗΠΑ.
Εάν η Ουάσιγκτον είχε πραγματική πολιτική βούληση, θα μπορούσαν να σταματήσουν τις επιθέσεις και το Ισραήλ.
Για εμάς, οι ΗΠΑ είναι σύμμαχοι των Σιωνιστών.
Αν ο πόλεμος κλιμακωθεί σε μεγάλης κλίμακας σύγκρουση στην περιοχή, θα εμπλακούν οι ΗΠΑ και θα επεκταθεί στις χώρες του Κόλπου, και αυτό δεν το θέλουμε.
Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει ακόμα μια ευκαιρία για διπλωματία, δεν μπορούμε να αφήσουμε τα πάντα στη θέληση ενός ατόμου στο σιωνιστικό καθεστώς», σημείωσε ο Araghchi.

«Τίποτα δεν μας σταματά»


Νωρίτερα ο Netanyahu σε ανάρτησή του στο Χ δήλωσε ότι για την επίθεση στο σπίτι του υπεύθυνοι είναι «πράκτορες του Ιράν» και εξαπέλυσε απειλές ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί έως ότου αλλάξει η πραγματικότητα ασφαλείας στην περιοχή.
Απευθυνόμενος προς την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν και «τους εταίρους τους στον άξονα του κακού», ο Netanyahu είπε:
«Όποιος βλάπτει τους πολίτες του κράτους του Ισραήλ θα πληρώσει βαρύ τίμημα γι’ αυτό.
Θα συνεχίσουμε να εξαλείφουμε τους τρομοκράτες σας.
Θα επιστρέψουμε τους ομήρους μας από τη Γάζα. Θα επιστρέψουμε τους κατοίκους μας στο βορρά.
Θα αλλάξουμε την πραγματικότητα της ασφάλειας στην περιοχή μας για πολλές γενιές».
Στο ίδιο μήκος κύματος ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Israel Katz επέπληξε "τους συμμάχους του Ιράν που προσπάθησαν να δολοφονήσουν" τον Benjamin Netanyahu με μια επίθεση που δείχνει με αυτό τον τρόπο "το πραγματικό πρόσωπο του Ιράν".
"Οι σύμμαχοι του Ιράν που προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu και την οικογένειά του έδειξαν για άλλη μια φορά το πραγματικό πρόσωπο του Ιράν και τον άξονα του κακού που διευθύνει", ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο Katz.
Βηρυτός4.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης