Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Putin έδωσε ρωσική υπηκοότητα στον «πρώτο πολιτικό πρόσφυγα» από τις ΗΠΑ - Ποιος είναι ο Robles John Anthony

Ο Putin έδωσε ρωσική υπηκοότητα στον «πρώτο πολιτικό πρόσφυγα» από τις ΗΠΑ - Ποιος είναι ο Robles John Anthony
Σε συνέντευξή του ο Robles John Anthony, είπε ότι ακόμη και ενώ ζούσε στις Ηνωμένες Πολιτείες, μίλησε «κατά του αμερικανικού ιμπεριαλισμού»

Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin έδωσε τη ρωσική υπηκοότητα στον Robles John Anthony, ο οποίος αποκαλείται στα μέσα ενημέρωσης ο πρώτος πολιτικός πρόσφυγας στη Ρωσία από τις Ηνωμένες Πολιτείες.


"Robles John Anthony, γεννημένος στις 10 Απριλίου 1966 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής", αναφέρει το διάταγμα για την αποδοχή στη ρωσική υπηκοότητα και την παραίτηση από την ιθαγένεια. 
Το έγγραφο δημοσιεύτηκε στην επίσημη πύλη νομικών πληροφοριών.
Τα μέσα έγραψαν ότι ο Αμερικανός ζούσε στη Ρωσία από τη δεκαετία του 1990, εργαζόταν ως δάσκαλος και διεθνής δημοσιογράφος.
Ο ίδιος ο Robles αυτοαποκαλείται Ινδός. Σε συνέντευξή του, είπε ότι ακόμη και ενώ ζούσε στις Ηνωμένες Πολιτείες, μίλησε «κατά του αμερικανικού ιμπεριαλισμού», έδειξε ενδιαφέρον για τις κομμουνιστικές ιδέες και τη Ρωσία και τελικά αποφάσισε να μετακομίσει. Μετά την έναρξη της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας, ο Robles άρχισε να βοηθά στην παράδοση ανθρωπιστικών προμηθειών στο μέτωπο και στις παραμεθόριες περιοχές. 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης