Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Kalashnikov θα προμηθεύσει για πρώτη φορά drones καμικάζι KUB εκτός Ρωσίας

Η Kalashnikov θα προμηθεύσει για πρώτη φορά drones καμικάζι KUB εκτός Ρωσίας
Η συμφωνία υπεγράφη από τη Rosoboronexport και τον ξένο πελάτη
Η εταιρεία Kalashnikov θα προμηθεύσει για πρώτη φορά drones καμικάζι KUB στο εξωτερικό ως μέρος μιας εξαγωγικής σύμβασης, ανέφερε η εταιρεία.
Η συμφωνία υπεγράφη από τη Rosoboronexport και τον ξένο πελάτη.
Η Concern Kalashnikov θα προμηθεύσει κατευθυνόμενα πυρομαχικά KUB-E σε έναν ξένο πελάτη ως μέρος της πρώτης σύμβασης εξαγωγής που υπογράφηκε μεταξύ της Rosoboronexport JSC και ενός ξένου πελάτη , αναφέρεται σε μήνυμα στο κανάλι Telegram της εταιρείας.
Σύμφωνα με την πηγή, το προϊόν έχει ήδη σημαντική και επιτυχημένη εμπειρία στη χρήση μάχης. Αυτό επιβεβαιώνεται από τη χρήση drones καμικάζι στη ζώνη NWO.
Τα κατευθυνόμενα περιπλανώμενα πυρομαχικά KUB έχουν σχεδιαστεί για να καταστρέφουν εχθρικά τεθωρακισμένα οχήματα και ανθρώπινο δυναμικό.
Τα όπλα έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση. Στα τέλη του περασμένου έτους, έγινε γνωστό για πρώτη φορά για την έναρξη της αποστολής στα στρατεύματα εκσυγχρονισμένων UAV KUB με κεφαλή αυξημένης ισχύος.
Προηγουμένως, η εταιρεία πραγματοποίησε επιτυχείς δοκιμές του νέου αεροσκάφους τύπου copter "Goliath" στη ζώνη της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας. 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης