Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τρομερό - Ρώσοι στρατιώτες εισέβαλαν στο Selydove με φλεγόμενο τανκ – Οι Ουκρανοί εγκαταλείπουν την πόλη

Τρομερό - Ρώσοι στρατιώτες εισέβαλαν στο Selydove με φλεγόμενο τανκ – Οι Ουκρανοί εγκαταλείπουν την πόλη
Επί του παρόντος, ο ρωσικός στρατός ελέγχει περίπου το 80% του Selydove, οι κύριες μάχες είναι για το κέντρο της πόλης και οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) έχουν υποχωρήσει στα βορειοδυτικά
Στρατιώτες των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων (AF) εισέβαλαν στην πόλη Selydove κοντά στο Pokrovsk πάνω σε φλεγόμενο τανκ, είχε χτυπηθεί από Ουκρανικά πυρά, αλλά συνέχισαν να μάχονται.
Στρατιώτες του 80ου Συντάγματος Αρμάτων Κόκκινων Φρουρών, μπήκαν στην πόλη από τη νότια πλευρά.
Επί του παρόντος, ο ρωσικός στρατός ελέγχει περίπου το 80% του Selydove, οι κύριες μάχες είναι για το κέντρο της πόλης και οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) έχουν υποχωρήσει στα βορειοδυτικά.
Ο στρατιωτικός ανταποκριτής Alexander Kots δήλωσε ότι το Selydove στην κατεύθυνση Pokrovsk της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης τίθεται υπό τον έλεγχο των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Μονάδες του ρωσικού στρατού είναι ήδη παρούσες στο Vishnevoe και επίσης προχωρούν προς τη Novodmitrovka από τα δυτικά προάστια του Tsukurino, σχηματίζοντας ένα σημαντικό μέτωπο.
Ο Alexander Kots αποκάλεσε το Selydove σημαντικό αμυντικό κέντρο για το Pokrovsk.
Πρόσθεσε επίσης ότι αυτό είναι το κεντρικό οχυρό σε μια μεγάλη οχυρή περιοχή των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Επιπλέον, ο στρατιωτικός ανταποκριτής δήλωσε ότι η πόλη Gornyak στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk τέθηκε υπό ρωσικό έλεγχο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Ρώσοι στρατιωτικοί ύψωσαν τη σημαία της 114ης ταξιαρχίας μηχανοκίνητων τυφεκίων σε ένα κτήριο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης Gornyak.
Πηγές στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου ανέφεραν ότι μονάδες του ουκρανικού στρατού συνεχίζουν να προσπαθούν να εγκαταλείψουν το Selydove.
Σημειώνεται ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις προσπαθούν να αποχωρήσουν σε μικρές ομάδες, χάνοντας μεγάλο αριθμό στρατιωτών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης