Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Οι πάροχοι ετοιμάζουν υπερπροσφορές για προσέλκυση πελατών

tags :
Οι πάροχοι ετοιμάζουν υπερπροσφορές για προσέλκυση πελατών

Έρχεται μεγάλο κύμα κινητικότητας - Γιατί φρενάρει η ΔΕΗ

Μετά το πράσινο φως που άναψε η κυβέρνηση στους καταναλωτές, για να αλλάζουν χωρίς πρόβλημα πάροχο ανά μήνα, η φάση της κινητικότητας αναμένεται βραχυπρόθεσμα να εκτιναχθεί, οδηγώντας την αγορά της λιανικής σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία.
Το πιθανότερο είναι να δούμε κύματα αλλαγής παρόχων , όπου εταιρίες με ισχυρότερες βάσεις θα επιδιώξουν να ενισχύσουν τα χαρτοφυλάκιά τους προσφέροντας χαμηλά τιμολόγια, έστω βραχυπρόθεσμα.
Αυτά βέβαια θα μπορούν να δίνονται καθόσον η κυβέρνηση θα μπορεί να διατηρήσει τις υψηλές επιδοτήσεις και φυσικά το τίμημα που θα πληρώνουν οι ίδιες οι εταιρίες θα είναι ανεκτό και διαχειρίσιμο.

Παράλληλα θα αρχίσουν να αλλάζουν παρόχους και αρκετοί πελάτες ταλαιπωρημένοι ή "επαγγελματίες" κόκκινοι, οι οποίοι θα αποκτούν ασφαλή πρόσβαση στον ηλεκτρισμό , όσο και αν οφείλουν σε τρίτους παρόχους.
Η αντιμετώπιση των εταιριών, όπως φαίνεται και από αυτόν τον πίνακα που έχει αναρτήσει η ΡΑΕ είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από μεγάλους παίκτες της αγοράς.
Έτσι αναμένονται κατά τον επόμενο μήνα νέες προσφορές για προσέλκυση πελατών, που θα οδηγήσουν αρχικά σε μεγάλες ανακατατάξεις, καθώς οι πιεσμένοι από την συγκυρία καταναλωτές θα συνειδητοποιούν, ότι θα έχουν την ευκαιρία να βρουν έστω και για έναν μήνα '' τζάμπα " ρεύμα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.worldenergynews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης