Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Οι κουρασμένες διοικήσεις, το καινούργιο αστέρι ... Αλέξανδρος Παπαγεωργίου με 350.000 ευρώ του Χρηματιστηρίου Ενέργειας

Οι κουρασμένες διοικήσεις, το καινούργιο αστέρι ... Αλέξανδρος Παπαγεωργίου με 350.000 ευρώ του Χρηματιστηρίου Ενέργειας
Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη βάζει ψηλά τον πήχη για μία καλύτερη Ελλάδα το εκλογικό έτος 2027 όταν οι κουρασμένες και παχυλά αμειβόμενες διοικήσεις έχουν διαγράψει την υποχρέωση να δίνουν έστω μία συνέντευξη τύπου
Μετά  τους «αλάνθαστους» εντοπίζουμε και τους «κουρασμένους» της κρατικής διοίκησης οι οποίοι όμως είναι ευνοημένοι σε σχέση με τους «αλάνθαστους» διότι οι μικτές αμοιβές τους ξεπερνούν τις 350.000 ευρώ το χρόνο.
Τα διορισμένα μεγαλοστελέχη της κυβερνητικής παράταξης θεωρούν βιλαέτι τους την κρατική υπηρεσία που διευθύνουν.
Οι εξαφανισμένοι διευθύνοντες σύμβουλοι αποφεύγουν σαν τον διάβολο το λιβάνι τους εκπροσώπους του Τύπου.
Πρόσφατο παράδειγμα ο εξαφανισμένος CEO του Χρηματιστηρίου Ενέργειας Αλέξανδρος Παπαγεωργίου, ο οποίος δεν μπήκε στο κόπο να ενημερώσει για την καθυστέρηση τριών ωρών να δώσει στη δημοσιότητα τις τιμές ενέργειας.
Οι πληροφορίες του BN λένε ότι το πρόβλημα ήταν σε γειτονική χώρα που είναι συνδεδεμένη με την Ελλάδα.
Η διοίκηση του Χρηματιστηρίου Ενέργειας δεν θεώρησε σκόπιμο να ενημερώσει  για το πρόβλημα που σημειώθηκε. 
Πρόκειται για σκόπιμη εξαφάνιση του κ. Αλέξανδρου Παπαγεωργίου παρότι  το Χρηματιστήριο Ενέργειας διαχειρίζεται την πορεία των τιμών της MWh.
Η αποφυγή των  διοικήσεων να συναντούν δημοσιογράφους έχει παγιωθεί για την  κρατική μηχανή που  αποφεύγει να δίνει απαντήσεις σε κρίσιμα θέματα που απασχολούν  τους πολίτες.
Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη βάζει ψηλά τον πήχη για μία καλύτερη Ελλάδα το εκλογικό έτος 2027 όταν οι κουρασμένες και παχυλά αμειβόμενες διοικήσεις έχουν διαγράψει την υποχρέωση να δίνουν έστω μία συνέντευξη τύπου το χρόνο για να παρουσιάζουν τις δράσεις τους για βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.
 
Νίκος Θεοδωρόπουλος 
ntheo@bankingnews.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης