Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Μειώνει το τιμολόγιο Σεπτεμβρίου η ΔΕΗ στα 15,94 λεπτά/KWh - Kάτω από 15 λεπτά αναμένεται με την επιδότηση

tags :
Μειώνει το τιμολόγιο Σεπτεμβρίου η ΔΕΗ στα 15,94 λεπτά/KWh - Kάτω από 15 λεπτά αναμένεται με την επιδότηση
Η ΔΕΗ ανακοίνωσε χθες ότι τροποποιεί το ανώτατο όριο του μαθηματικού τύπου που ορίζει το εύρος εντός του οποίου δεν ενεργοποιείται ο μηχανισμός διακύμανσης για τα πράσινα τιμολόγια
Tην Δευτέρα 2/9 ανακοινώνεται  από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας το ύψος της επιδότησης του λογαριασμού ρεύματος των οικιακών καταναλωτών με τους μεγάλους καθετοποιημένους προμηθευτές να λειτουργούν υποστηρικτικά στην προσπάθεια της κυβέρνησης να διατηρηθεί η τιμή κάτω από τα 15 λεπτά/KWh.

Ο χορός της απορρόφησης των αυξήσεων της χονδρικής αγοράς και της συγκράτησης των τιμολογίων λιανικής ξεκίνησε από την Protergia του ομίλου Metlen που διαθέτει και το δεύτερο μεγαλύτερο μερίδιο στην λιανική μετά τη ΔΕΗ. Η εταιρία στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας ανακοίνωσε ότι θα διατηρήσει σταθερά τα τιμολόγια της τον Σεπτέμβριο για τρίτο συνεχή μήνα. Ακολούθησε η εταιρία Ήρων που επίσης είναι καθετοποιημένη, ενώ χθες η ΔΕΗ που δίνει και τον τόνο στην αγορά αφού διαθέτει το υψηλότερο μερίδιο ειδικά στα πράσινα οικιακά τιμολόγια ανακοίνωσε μείωση τιμών για τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε περισσότερα στο www.worldenergynews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης