Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Eπιτροπή Κεφαλαιαγοράς - Επιβολή προστίμων ύψους 40 χιλ. ευρώ

Eπιτροπή Κεφαλαιαγοράς - Επιβολή προστίμων ύψους 40 χιλ. ευρώ
Εγκρίθηκε το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας Καθημερινή
Την επιβολή προστίμων συνολικού ύψους 40.000 ευρώ, αλλά και το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας Καθημερινή για τη δημόσια προσφορά μετοχών από την ΑΜΚ, ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Ειδικότερα, αποφάσισε:
• Tην έγκριση του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «Καθημερινή Α.Ε.» για τη δημόσια προσφορά μετοχών από αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και για την εισαγωγή των νέων μετοχών προς διαπραγμάτευση στην οργανωμένη αγορά αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
• Tην επιβολή προστίμου €20.000 στην εταιρία «Eurobank EFG Equities ΑΕΠΕΥ» για καθ΄ υποτροπήν παράβαση διατάξεων της νομοθεσίας της κεφαλαιαγοράς σχετιζόμενες με την οργανωτική επάρκεια και τις εσωτερικές διαδικασίες της εταιρίας.
• Tην επιβολή προστίμου €20.000 στην εταιρία «Marfin Investment Group A.E. Σευμμετοχών» για τη μη σύμμορφη με τα ΔΠΧΑ, κατά παράβαση του ν. 3556/2007, κατάρτιση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2012 και των τριμηνιαίων οικονομικών καταστάσεων που έληξαν τις περιόδους 30.9.2012 και 31.3.2013.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης