Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Νέα προσπάθεια αναστολής της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ - Επιστολή Ν. Φωτόπουλου προς βουλευτές και υπουργούς - «Τι μου έμαθε το… ΠΑΣΟΚ»

Νέα προσπάθεια αναστολής της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ - Επιστολή Ν. Φωτόπουλου προς βουλευτές και υπουργούς - «Τι μου έμαθε το… ΠΑΣΟΚ»
Επικαλείται δηλώσεις του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Π. Κουκουλόπουλου
Ακόμη μία απόπειρα να ανασταλεί η «διάσπαση» της ΔΕΗ και η μετέπειτα ιδιωτικοποίησή της, πραγματοποιεί ο Ν. Φωτόπουλος.
Ειδικότερα, ο πρώην επικεφαλής της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και νυν μέλος του Δ.Σ. της Επιχείρησης με επιστολή του προς τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Π. Κουκουλόπουλο και τους βουλευτές των νομών, όπου βρίσκονται οι υπό ιδιωτικοποίηση μονάδες ηλεκτροπαραγωγής, τους καλεί να συμβάλλουν στην προσπάθεια αποτροπής των σχεδίων εκποίησης των μονάδων της ΔΕΗ, συμμετέχοντας στα θερινά τμήματα της Βουλής, όπου και θα κατατεθεί το σχετικό νομοσχέδιο.
Μάλιστα, ο Ν. Φωτόπουλος επικαλείται δηλώσεις τόσο του «πράσινου» υφυπουργού όσο και των εν λόγω βουλευτών, οι οποίες τάσσονται εναντίον της ιδιωτικοποίησης των μονάδων ηλεκτροπαραγωγής.
Ιδιαίτερη αίσθηση ωστόσο, προκαλεί η υπογραφή του Ν. Φωτόπουλου, η οποία είναι η εξής: «Ν. Φωτόπουλος, ο επί 34 χρόνια μέλος του ΠΑΣΟΚ, ενός ΠΑΣΟΚ που μας έμαθε ότι οι Επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας πρέπει να ανήκουν πάντα στο κράτος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης