Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Διάλυση της Κούμπας αποφάσισαν οι μέτοχοι – Στα 138 εκατ. ευρώ τα συνολικά δάνεια στο 9μηνο

Διάλυση της Κούμπας αποφάσισαν οι μέτοχοι – Στα 138 εκατ. ευρώ τα συνολικά δάνεια στο 9μηνο
Μάλιστα όρισε και εκκαθαριστές
Την διάλυση της εταιρείας αποφάσισε η γενική συνέλευση της Κούμπας που έγινε σήμερα, όπως ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό με σχετικό δελτίο τύπου.
Μάλιστα όρισε και εκκαθαριστές.
Σημειώνεται πως στο τέλος του εννεμήνου η εταιρεία είχε δανειακές υποχρεώσεις 138 εκατ. ευρώ και ήταν όλες βραχυπρόθεσμες αφού τα δάνεια έχουν καταπέσει γιατί δεν τηρούνται οι όροι και πολλά είναι ληξιπρόθεσμα. Επίσης είχε αρνητική καθαρή θέση 123 εκατ. ευρώ. Και το ερώτημα βέβαια είναι ένα: Τι θα γίνει με τα δάνεια, τι περιουσιακά στοιχεία έχει η εταιρεία και τι υπόλοιπο θα μείνει αν ρευστοποιηθούν όλα.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση ο όμιλος δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων:
Η θυγατρική ΚΟΥΜΠΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε εδρεύει στην Ελλάδα, Νομό Αττικής, στο Δήμο Αμαρουσίου, στην οδό Λ. Κηφισίας 100 και Μαραθωνοδρόμου 83 και έχει ως αντικείμενο εργασιών την παραγωγή και διανομή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Η θυγατρική KOUMBAS SYNERGY AD BELGRADE εδρεύει στην Σερβία ,έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας τη συμμετοχή της στο μετοχικό κεφάλαιο άλλων εταιρειών (συμμετοχική εταιρεία).
Η συγγενής «THERMI ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ» με τον διακριτικό τίτλο «ΤΗΕRΜΙ Α.Ε.» εδρεύει στην Ελλάδα, Νομό Θεσσαλονίκης και, δραστηριοποιείται στην ίδρυση και ανάπτυξη θερμοκοιτίδας, με σκοπό την πρότυπη παροχή υπηρεσιών (business-marketing plans, networking, venture capital) σε νεοσύστατες καινοτόμες επιχειρήσεις με στόχο την υποστήριξη τεχνολογικών καινοτομιών και την επιχειρηματική εκμετάλλευσή τους.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης