Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στα ραντάρ του ΑΙΑ η Condor

tags :
Στα ραντάρ του ΑΙΑ η Condor
Η κίνηση του εξωτερικού κομίζει οφέλη και για πτήσεις του εσωτερικού

Μετά από 20 σχεδόν χρόνια προσγειώθηκε σήμερα 18 Απριλίου 2022 στο αεροδρόμιο των Αθηνών η γερμανική αεροπορική εταιρεία με βάση την Φρανκφούρτη επί του Μάϊν, Condor .
Η Condor (1956) θα συνδέει απευθείας αυτό το καλοκαίρι από Αθήνα για Ντίσελντορφ, τέσσερεις φορές την εβδομάδα και Λειψία δύο φορές την εβδομάδα.
Η επιλογή του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών από την Condor αντικατοπτρίζει της εμπιστοσύνη της εταιρείας στην ελληνική πρωτεύουσα ως προορισμό, αλλά και στη δυναμική του επιβατικού κοινού της. Το καλοκαιρινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πτήσεις από οκτώ αεροδρόμια της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας, σε συνολικά 17 προορισμούς στην Ελλάδα.

Η 1η της Jet 2 στις 14 Απριλίου

Τέσσερις σχεδόν ημέρες πριν στις 14 Απριλίου 2022 τα ραντάρ του αεροδρομίου των Αθηνών έπιασαν την JET 2 η οποία για πρώτη φορά πήρε σήμα να προσγειωθεί στην Αθήνα. Η Jet2.com από τις 14 Απριλίου ξεκίνησε πτήσεις για Αθήνα από τις βάσεις της αεροπορικής στο Ηνωμένο συνδέοντας την πόλη των Αθηνών με το Μάντσεστερ και το Μπέρμινγχαμ.

Στα προσεχώς

Στο ταμπλό αφίξεων και αναχωρήσεων θα μπει από τις 6 Μαίου και η πτήση της American Airlines προς το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης ενώ έχουν ήδη μπει οι πτήσεις προς Σικάγο και Φιλαδέλφεια από τον Απρίλιο.

Aegean Airlines και Sky express

Η κίνηση του εξωτερικού κομίζει οφέλη και για πτήσεις του εσωτερικού με την Aegean να έχει βάλει φουλ τις μηχανές για την ενίσχυση των εσωτερικών πτήσεων, προσφέροντας σε τακτά χρονικά διαστήματα επιλογές χαμηλών ναύλων αλλά και αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες της. Σημαντικές τέλος προσπάθειες καταβάλλει και η Sky express η οποία έχει ανοίξει δίκτυο προορισμών εσωτερικού αλλά ταυτόχρονα έχει συνάψει συμφωνίες με ξένες αεροπορικές για την ενίσχυση των διεθνών μεταφορών.

Ελενα Ερμείδου
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης