Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Crazy deal από την GREEN Properties: Το σπίτι των ονείρων σας σε καλύτερη τιμή με ελευθερία επιλογής

Crazy deal από την GREEN Properties: Το σπίτι των ονείρων σας σε καλύτερη τιμή με ελευθερία επιλογής
Με το CRAZY DEAL, η GREEN Properties προσφέρει μια ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη εμπειρία για να ανταποκριθεί στις διαρκείς απαιτήσεις των πελατών της

EIRINIS_RESIDENCE_B1_Loft.pngΗ αγορά της κατάλληλης κατοικίας αποτελεί μια πολύπλοκη διαδικασία, αφού το να εντοπίσεις το ακίνητο που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου μπορεί να αποτελέσει μια πραγματική πρόκληση. Αυτό συμβαίνει επειδή μεταξύ των πολλών παραμέτρων που πρέπει να ληφθούν υπόψη, η αισθητική είναι ένας καθοριστικός παράγοντας που επηρεάζει την τελική επιλογή. Το κάθε σπίτι έχει το δικό του χαρακτήρα, το κάθε άτομο έχει το δικό του προσωπικό γούστο και η διαδικασία της αναζήτησης μπορεί να απαιτήσει χρόνο και μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες.
Με το CRAZY DEAL, η GREEN Properties προσφέρει μια ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη εμπειρία για να ανταποκριθεί στις διαρκείς απαιτήσεις των πελατών της για μεγαλύτερη αυτονομία στις επιλογές τους. Έτσι ενώ υπήρχε ήδη η δυνατότητα να επιλέγουν τα υλικά που επιθυμούσαν, τώρα έχουν επίσης την ελευθερία να επιλέγουν και τους προμηθευτές τους.

Το νέο πρόγραμμα CRAZY DEAL

Ένα σπίτι λειτουργεί σαν καμβάς, αποτυπώνοντας τον χαρακτήρα και το γούστο των κατοίκων του. Έτσι, το σπίτι γίνεται περισσότερο από ένας απλός χώρος διαμονής, είναι το μέρος που αποτυπώνει την ταυτότητά μας και μας προσφέρει άνεση και ασφάλεια.
Το πρωτοποριακό πρόγραμμα CRAZY DEAL από την GREEN Properties σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας, δίνοντας σας τη δυνατότητα να επιλέξετε τα παρακάτω, το κόστος των οποίων αφαιρείται από την τιμή του ακινήτου.
KALLITHEA_K2-A2_Loft.pngΠιο συγκεκριμένα, επιλέγετε από τους προμηθευτές της προτίμησής σας:

  • Τις εσωτερικές πόρτες και ντουλάπες που σας ταιριάζουν
  • Τα δάπεδα και τα πλακάκια που επιθυμείτε
  • Τα είδη υγιεινής και τις μπαταρίες για το μπάνιο σας
  • Τους πριζοδιακόπτες με το δικό σας στυλ

Με αυτόν τον τρόπο, η GREEN Properties κερδίζει χρόνο για την παράδοση του σπιτιού σε εσάς, γεγονός που της επιτρέπει να σας προσφέρει και ΕΠΙΠΛΕΟΝ μεγάλη έκπτωση.

Σε ποιους απευθύνεται

Το CRAZY DEAL απευθύνεται σε όποιον αναζητά ένα σπίτι που να αντικατοπτρίζει πλήρως τις προσωπικές του προτιμήσεις και τη δική του αισθητική. Είναι ιδανική λύση για εκείνον που επιθυμεί να έχει ένα πλήρως εξατομικευμένο χώρο, αφού το πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής των προμηθευτών, ενώ ταυτόχρονα ο αγοραστής απολαμβάνει μειωμένη τιμή και επιπλέον έκπτωση από την GREEN Properties.

Τα οφέλη

Τα οφέλη του CRAZY DEAL είναι πολλαπλά. Κατ' αρχήν, ο αγοραστής αποκτά ένα πλήρως εξατομικευμένο σπίτι που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του, προσαρμόζοντας τις δαπάνες στο δικό του budget με την ελευθερία να επιλέξει τους δικούς του προμηθευτές και συνεργάτες. Επιπλέον, απολαμβάνει μια μεγάλη έκπτωση στην αρχική τιμή του ακινήτου, κάνοντας την επένδυση ακόμη πιο αποδοτική.
Επισκεφθείτε το site της GREEN Properties για να εξερευνήσετε τις διαθέσιμες επιλογές στην Αττική και να ανακαλύψετε τα ακίνητα που μπορείτε να αποκτήσετε με το πρωτοποριακό πρόγραμμα CRAZY DEAL.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης