Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Πώς η Intrum με άθλια μέσα τερματίζει την ζωή - Στο σφυρί χωράφια, μέχρι και καλύβες, ενώ δεν έχει πάρει νέα άδεια από ΤτΕ

Πώς η Intrum με άθλια μέσα τερματίζει την ζωή - Στο σφυρί χωράφια, μέχρι και καλύβες, ενώ δεν έχει πάρει νέα άδεια από ΤτΕ
Σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου ο Π.Θ. χάνει τα πάντα διότι η Intrum - που δεν έχει άδεια - του τερματίζει τη «ζωή» με οικονομικούς όρους
Στο δρόμο βγάζει σήμερα η Intrumτον οφειλέτη Π.Θ. με «17 ηλεκτρονικά σφυριά» που θα χτυπήσουν στην πλατφόρμα e-auction και διενεργείται από γραφείο της Ορεστιάδας που έχει αναλάβει τη διαδικασία εκποίησης της περιουσίας του.
Την ίδια στιγμή είναι στον …αέρα η αδειοδότηση της Intrum από την Τράπεζα της Ελλάδας διότι ο φάκελος που κατέθεσε είχε σημαντικές ελλείψεις.
Είναι πρωτοφανές αλλά ναι αυτή την στιγμή η Intrum δεν έχει άδεια... και συνεχίζει να παίζει βρώμικα και άθλια....
Όμως ο νομοθέτης επιτρέπει στην κάθε Intrum να επανέλθει σε διάστημα τριών μηνών να συμπληρώσει με έγγραφα το φάκελο της άδειας για να λάβει την πολυπόθητη άδεια λειτουργίας.
Η Intrum δεν είναι σε θέση να φτιάξει ένα φάκελο με χαρτιά και λαμβάνει παράταση ενώ οφειλέτης από την ακριτική Ορεστιάδα δεν έχει δεύτερη ευκαιρία!
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Intrum Γιώργος Γεωργακόπουλος και το δεξί του χέρι η κα Αλεξάνδρα Φατσέα καθορίζουν τις ζωές των ανθρώπων που έμειναν απροστάτευτοι.
Ο Γεωργακόπουλος - πληρώνεται αδρά για να προκαλεί δυστυχία στην ελληνική κοινωνία - βάζει την τελευταία υπογραφή για το ξεσπίτωμα των ανθρώπων της βιοπάλης που δεν έχουν να πληρώσουν ενώ ποτέ δεν θα μάθουμε την πρόταση αποπληρωμής που του έγινε.
Σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου ο Π. Θ χάνει τα πάντα διότι η Intrum του τερματίζει τη «ζωή» με οικονομικούς όρους αφού το παίρνει τα χωράφια ,την καλύβα , το κοτέτσι και το σπίτι που διαμένει.

Τα χωράφια και το σπίτι για ένα κομμάτι ψωμί

Οι αξίες πώλησης των περιουσιακών στοιχείων κυμαίνονται από 160 ευρώ έως τις 46.400 ευρώ όταν η συνολική αντικειμενική αξία της περιουσίας φτάνει τα 75.816 ευρώ.
Δηλαδή η διοίκηση της Intrum του παίρνει το τελευταίο χωράφι που δούλευε το σπίτι που διαμένει o οφειλέτης της ακριτικής Ορεστιάδα!

Στο σφυρί αγρός 2 στρεμμάτων από 168 ευρώ.

Για το (4ο ακίνητο) το δικαίωμα κατά πλήρη κυριότητα νομή και κατοχή σε ποσοστό 100% του αγρού στη θέση «ΜΠΑΡΑ» περιοχής Ποιμενικού Διδυμοτείχου εκτάσεως (2.000,00 τ.μ.), το ποσό των (560,00) ευρώ (αρχικώς ορισθείσα τιμή πρώτης προσφοράς 700,00 ευρώ) και με εγγύηση της παραγράφου 1 του άρθρου 965 ΚΠολΔ. ίση προς το 30% της τιμής πρώτης προσφοράς, ήτοι το ποσό των 168,00 ευρώ.

Στο σφυρί 1,9 στρέμματα προς 40 ευρώ

Για το (5ο ακίνητο) το δικαίωμα κατά πλήρη κυριότητα νομή και κατοχή σε ποσοστό 3/8 εξ αδιαιρέτου του υπ’ αριθ. 21 αγρού επιφανείας (1.962,00 τ.μ.), στη θέση «ΑΜΠΕΛΙ», της περιοχής Ποιμενικού Διδυμοτείχου, το ποσό των (136,00) ευρώ (αρχικώς ορισθείσα τιμή πρώτης προσφοράς 170,00 ευρώ) και με εγγύηση της παραγράφου 1 του άρθρου 965 ΚΠολΔ. ίση προς το 30% της τιμής πρώτης προσφοράς, 40,80 ευρώ.

Στο σφυρί αγρός έκτασης 4 στρεμμάτων προς 1.008 ευρώ.

Για το (3ο ακίνητο) το δικαίωμα κατά πλήρη κυριότητα νομή και κατοχή σε ποσοστό 100% του αγρού στη θέση «ΜΠΟΥΤΣΟΧΟΜΑ», περιοχής Ποιμενικού Διδυμοτείχου εκτάσεως (4.200,00τ.μ.) το ποσό των (3.360,00) ευρώ (αρχικώς ορισθείσα τιμή πρώτης προσφοράς 4.200,00 ευρώ) και με εγγύηση της παραγράφου 1 του άρθρου 965 ΚΠολΔ. ίση προς το 30% της τιμής πρώτης προσφοράς, ήτοι το ποσό των 1.008,00 ευρώ.
Η αυτοψία της INTRUM εντόπισε μονοκατοικία υπερυψωμένη και πλέον βρίσκεται σε στάθμη Α’ ορόφου.
Επιπλέον διαπιστώθηκε η ύπαρξη μιας ακόμη μονοκατοικίας στο νότιο τμήμα του οικοπέδου εμβαδού περίπου 120,00τ.μ. κατόπιν προσεγγιστικής εμβαδομέτρησης.
Το μεγαλύτερο τμήμα της είναι κεραμοσκεπές ενώ διακρίνεται και πλακοσκεπές τμήμα.
Η Τιμή Πρώτης Προσφοράς του υπό στοιχείο -1- ακινήτου (οικόπεδο με υφιστάμενα κτίσματα) κατά πλήρη κυριότητα σε ποσοστό σε ποσοστό 3/8 εξ αδιαιρέτου σύμφωνα με το άρθρο 995 παρ. 1, εδαφ. 4 του Κ.Πολ.Δ κατά την ημέρα του πλειστηριασμού ορίστηκε η εμπορική αξία του ακινήτου, δηλαδή το ποσό των δώδεκα χιλιάδων 12.000,00 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΒΝ οι συγχωριανοί του δεν έσπευσαν να του αρπάξουν τσάμπα τα χωράφια διότι η INTRUM από την Αθήνα θέλει να ορίζει τις τύχες των ανθρώπων του μόχθου.

θεοδ2_1.jpeg
θεοδ4.jpeg
θεοδ1.jpeg
θεοδ3.jpeg
θεοδ5.jpeg

Σοβαρή υποσημείωση: Έρχεται μεγάλη αποκάλυψη από το ΒΝ που θα προκαλέσει σοκ αλλά και παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η εταιρεία Intrum

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης