Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

«Αλλάζω και Εξοικονομώ»: Μια πρωτοβουλία των Public για Μείωση Ενεργειακού Κόστους στο Σπίτι μας

«Αλλάζω και Εξοικονομώ»: Μια πρωτοβουλία των Public για Μείωση Ενεργειακού Κόστους στο Σπίτι μας
Η πρωτοβουλία «Αλλάζω Εξοικονομώ» είναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση αναβάθμισης ηλεκτρικών συσκευών από τα Public, καλύπτοντας πάνω από 1.000 προϊόντων από 10 διαφορετικές κατηγορίες

Με το πέρας του κρατικού προγράμματος επιδότησης των οικονομικά ευάλωτων νοικοκυριών για την αντικατάσταση ενεργοβόρων οικιακών συσκευών το 2022-23, τα Public αναλαμβάνουν δράση για να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη ενεργειακή κρίση. Δημιουργούν ένα νέο πρόγραμμα που επεκτείνεται σε περισσότερες κατηγορίες συσκευών, όπως κουζίνες, πλυντήρια και σκούπες, και αφορά όλους τους καταναλωτές.
Καθώς ο καύσωνας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η θερμοκρασία να ανεβαίνει, η ανάγκη για διατήρηση δροσερού σπιτιού και ταυτόχρονη μείωση του ενεργειακού κόστους είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Οι καθημερινές ηλεκτρικές συσκευές σπιτιού, όπως κλιματιστικά, ψυγεία, κουζίνες και πλυντήρια, είναι απαραίτητες για την άνεσή μας αλλά συχνά επιβαρύνουν τον μηνιαίο προϋπολογισμό λόγω της υψηλής κατανάλωσης ενέργειας. Είναι σημαντικό να αναζητούμε τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων.
Τα Public παρουσιάζουν μία ιδιωτική πρωτοβουλία που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες αντικατάστασης ενεργοβόρων συσκευών με νέες, υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Ένα από τα κύρια οφέλη αυτής της πρωτοβουλίας είναι η δυνατότητα πληρωμής για τις αγορές σε έως 36 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα.
Με το πρόγραμμα «Αλλάζω και Εξοικονομώ», όλοι μπορούν να επωφεληθούν από μοναδικές ευκαιρίες για την αναβάθμιση παλαιών οικιακών συσκευών με νέες, υψηλής ενεργειακής κλάσης. Το πρόγραμμα αυτό είναι σχεδιασμένο για να υποστηρίξει τα νοικοκυριά να μειώσουν τα έξοδά τους και να βελτιώσουν την ενεργειακή τους απόδοση, κάνοντας την καθημερινότητά τους πιο οικονομική και άνετη. Ας δούμε αναλυτικά πώς το πρόγραμμα αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά στο σπίτι σας.

Αναβάθμιση Πολλαπλών Συσκευών με την Πρωτοβουλία «Αλλάζω και Εξοικονομώ»

Η πρωτοβουλία «Αλλάζω Εξοικονομώ» είναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση αναβάθμισης ηλεκτρικών συσκευών από τα Public, καλύπτοντας πάνω από 1.000 προϊόντων από 10 διαφορετικές κατηγορίες. Σκοπός της είναι η ενεργειακή αναβάθμιση των νοικοκυριών και η προώθηση μιας ποιοτικότερης καθημερινότητας.

Τα Πέντε Βασικά Οφέλη της Πρωτοβουλίας

Με το «Αλλάζω και Εξοικονομώ», οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από:

  • Πλήρη γκάμα 10 κατηγοριών προϊόντων: Κλιματιστικά, Ψυγεία, Τηλεοράσεις, Πλυντήρια, Κουζίνες, Air Fryers, Σκούπες stick & robot, Smart Home Εξοπλισμούς και άλλα.
  • Προσφορές και Δωροεπιταγή ανακύκλωσης έως 100€: Για να κάνετε την επόμενη αγορά σας ακόμα πιο οικονομική.
  • Άτοκες αγορές χωρίς κάρτα με έως 36 δόσεις: Απολαύστε την ευκολία πληρωμής σε χαμηλές δόσεις χωρίς επιπλέον κόστος.
  • Δωρεάν εγκατάσταση: Για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση.
  • Επιστροφή αξίας στο νέο “Public + Wallet”: Επωφεληθείτε από το νέο πρόγραμμα ανταμοιβών “Public +” με επιστροφή αξίας στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι για επόμενες αγορές σε ό,τι θέλετε από τα Public.

Άτοκες Αγορές Χωρίς Κάρτα

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του προγράμματος είναι η δυνατότητα άτοκων αγορών χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν ενεργειακά αποδοτικές συσκευές, όπως κλιματιστικά ενεργειακής κλάσης Α+++, με έως 36 χαμηλές δόσεις και δωρεάν εγκατάσταση.
Παράλληλα, η δωρεάν υπηρεσία ανακύκλωσης της παλιάς συσκευής σας παρέχει επιπλέον έκπτωση έως 100€ για την επόμενη αγορά σας. Το όφελος δεν σταματά εκεί, καθώς θα λάβετε επίσης επιστροφή αξίας 1% στο “Public + wallet” για επόμενη αγορά από οποιαδήποτε κατηγορία προϊόντων διαθέσιμη στα καταστήματα και στο public.gr.
Με την πρωτοβουλία «Αλλάζω και Εξοικονομώ» των Public, τα οποία είναι μέλος του ομίλου Olympia Group, η αναβάθμιση των οικιακών συσκευών γίνεται πιο προσιτή και συμφέρουσα, δίνοντας ένα εφόδιο, για να αντιμετωπίσετε τις υψηλές θερμοκρασίες και την ενεργειακή κατανάλωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επισκεφθείτε τα καταστήματα Public ή το public.gr για να ανακαλύψετε όλες τις διαθέσιμες προσφορές και να επωφεληθείτε από το νέο αυτό πρόγραμμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης