Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Enterprise Europe Network Hellas: Οι ελληνικές επιχειρήσεις που έλαβαν υπηρεσίες μας αύξησαν τον τζίρο τους κατά 35,5%

Enterprise Europe Network Hellas: Οι ελληνικές επιχειρήσεις που έλαβαν υπηρεσίες μας αύξησαν τον τζίρο τους κατά 35,5%
«Είμαστε υπερήφανοι για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που πέτυχε η ελληνική κοινοπραξία του Enterprise Europe Network το 2023-2024» δηλώνει ο συντονιστής της κοινοπραξίας Δρ Αχιλλέας Μπάρλας
Οι ελληνικές επιχειρήσεις που έλαβαν υπηρεσίες από την κοινοπραξία Enterprise Europe Network Hellas αύξησαν κατά 35,5%, κατά μέσο όρο, τον τζίρο τους.
Αυτό προκύπτει από την έρευνα για την ποιότητα των υπηρεσιών του Enterprise Europe Network το διάστημα 2023-2024. Η έρευνα διεξάγεται με ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο που συμπληρώνουν επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο οι οποίες λαμβάνουν υπηρεσίες από το Enterprise Europe Network, με συντονιστή του ελληνικού δικτύου Enterprise Europe Network-Hellas, το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, και τα συγκεκριμένα στοιχεία αφορούν το διάστημα Ιουλίους 2023-Ιουνίου 2024.
«Είμαστε υπερήφανοι για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που πέτυχε η ελληνική κοινοπραξία του Enterprise Europe Network το 2023-2024» δηλώνει ο συντονιστής της κοινοπραξίας Δρ Αχιλλέας Μπάρλας και προσθέτει:
«Οι επιχειρήσεις επιβραβεύουν την κοινοπραξία, με τα καλά τους λόγια, καθώς εννέα στις δέκα δηλώνουν ότι ανταποκρινόμαστε εξαιρετικά καλά στις ανάγκες τους. Επιπλέον, το γεγονός ότι οι υπηρεσίες μας συνέβαλαν σε αύξηση του τζίρου τους κατά 35,5% κατά μέσο όρο, επιβεβαιώνει την ποιότητα της δουλειάς μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις εξελισσόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων».
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με δυναμικό καινοτομίας και εξωστρέφειας αναπτύσσονται διεθνώς με την υποστήριξη του Enterprise Europe Network.
Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας:
- Εννέα στις 10 επιχειρήσεις-πελάτες του Δικτύου στην Ελλάδα δηλώνουν ότι το Enterprise Europe Network ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους εξαιρετικά καλά ή πολύ καλά.
- Εννέα στις 10 επίσης θεωρούν πολύ πιθανό να συστήσουν το Enterprise Europe Network σε άλλες επιχειρήσεις ή να συνεργαστούν ξανά οι ίδιες στο μέλλον με το Δίκτυο.
- Οκτώ στις 10 επιχειρήσεις περιγράφουν τις υπηρεσίες του Δικτύου ως υψηλής ποιότητας και προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις τους.
Από τα διαθέσιμα στοιχεία της έρευνας, προκύπτει ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις που έλαβαν υπηρεσίες από την κοινοπραξία Enterprise Europe Network Hellas κατάφεραν να αυξήσουν κατά μέσο όρο τον τζίρο τους κατά 35,5%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης