Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στην Intrakat το Φράγμα Μπραμιανού στην Κρήτη, έναντι 51,7 εκατ. ευρώ

tags :
Στην Intrakat το Φράγμα Μπραμιανού στην Κρήτη, έναντι 51,7 εκατ. ευρώ
Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή συμπληρωματικών έργων στο υφιστάμενο φράγμα και ταμιευτήρα Μπραμιανού, η κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων Γρα Λυγιάς, καθώς και η κατασκευή του Φράγματος Μύρτου, στον Δήμο Ιεράπετρας Λασιθίου
Την κατακύρωση της δημόσιας σύμβασης του έργου: «Κατασκευή Συμπληρωματικών Έργων Ταμιευτήρα Μπραμιανού, Αντιπλημμυρικών Έργων Γρα Λυγιάς και Φράγματος Μύρτου Π.Ε. Λασιθίου Κρήτης», ενέκρινε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας.
Αντικείμενο του έργου, με ποσό προσφοράς 51.746.679,29 ευρώ και ανάδοχο την εταιρεία Intrakat, είναι η κατασκευή συμπληρωματικών έργων στο υφιστάμενο φράγμα και ταμιευτήρα Μπραμιανού, η κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων Γρα Λυγιάς, καθώς και η κατασκευή του Φράγματος Μύρτου, στον Δήμο Ιεράπετρας Λασιθίου.
Το έργο εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή 2021 – 2027» και κρίθηκε ως Εθνικού Επιπέδου, με δεδομένο ότι έχει χαρακτηριστικά τόσο αντιπλημμυρικής υποδομής όσο και άρδευσης/ύδρευσης, καθώς με την υλοποίησή του, θα αυξηθούν οι δυνατότητες παροχέτευσης αρδευτικού νερού στην περιοχή.
Η σύμβαση του έργου θα υπογραφεί μετά τον προσυμβατικό έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και την προέγκριση της Διαχειριστικής Αρχής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης