Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ζήσε το UEFA Champions League παρέα με την Εθνική Τράπεζα

Ζήσε το UEFA Champions League παρέα με την Εθνική Τράπεζα
Κλήρωση ταξιδιών για δύο άτομα στην πιο συναρπαστική ποδοσφαιρική διοργάνωση

Η Εθνική Τράπεζα σε αποκλειστικότητα με τη Mastercard σου δίνουν την ευκαιρία να παρακολουθήσεις από κοντά τους αγώνες του UEFA Champions League.
Ειδικότερα, χρησιμοποιώντας την πιστωτική κάρτα Mastercard ή την κάρτα Dual* της Εθνικής Τράπεζας, στις καθημερινές σου συναλλαγές, από τις 9/9/2024 έως και τις 20/10/2024, συμμετέχεις σε κλήρωση για να διεκδικήσεις ένα από τα 15 διπλά εισιτήρια και να ζήσεις από κοντά το πάθος, την αγωνία και τις ανατροπές που προσφέρει η μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση του ποδοσφαίρου (https://www.nbg.gr/el/lp/nbg-mastercard-ucl-sept-2024).
Κάθε συναλλαγή ισοδυναμεί και με μία συμμετοχή στην κλήρωση για διπλά εισιτήρια. Αυτό σημαίνει πως όσο περισσότερες συναλλαγές πραγματοποιούνται, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες για την απόκτηση των πολυπόθητων εισιτηρίων.
Αξίζει να σημειωθεί πως τη δυνατότητα για συμμετοχή στην κλήρωση έχουν όλοι οι καταναλωτές, αρκεί να σπεύσουν να αποκτήσουν μια πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας.
Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή, κάνοντας αίτηση εύκολα και γρήγορα στο Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας και επιλέγοντας την κάρτα που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σου.
Οι κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, Silver, Gold, Black και Dual προσφέρουν ευελιξία, επιβράβευση σε κάθε συναλλαγή, ασφάλιση σε κάθε ταξίδι, προσωπική εξυπηρέτηση αλλά και πολλά ακόμη προνόμια.

Τα εισιτήρια αποτελούν προσφορά της Mastercard, επίσημου χορηγού του UEFA Champions League.
Περισσότερες πληροφορίες στο 
nbg.gr

*Αφορά τις συναλλαγές που διενεργούνται με την πιστωτική λειτουργικότητα της κάρτας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης