Football Talk

Ο Τσενγκίζ Ουντέρ ντύνεται Ντιμιτρί Παγιέτ σε ένα δίδυμο «φωτιά» για τη Μαρσέιγ

Ο Τσενγκίζ Ουντέρ ντύνεται Ντιμιτρί Παγιέτ σε ένα δίδυμο «φωτιά» για τη Μαρσέιγ

Το ξεκίνημα του Τσενγκίζ Ουντέρ στη Ligue 1 θυμίζει Ντιμιτρί Παγιέτ και η Μαρσέιγ προσδοκά ακόμα καλύτερη συνέχεια από τους δύο αστέρες της ομάδας.

Σχετικά Άρθρα

Ένα deja vu ζουν οι οπαδοί της Μαρσέιγ βλέποντας τον Τσενγκίζ Ουντέρ. Ο 24χρονος Τούρκος εξτρέμ σκόραρε στις δύο πρώτες του εμφανίσεις στη Ligue 1 με τη φανέλα της Μαρσέιγ, κάτι που έχει να συμβεί από το 2013 με τον Ντιμιτρί Παγιέτ.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Μαρσέιγ απέναντι στη Μονπελιέ στις 8 Αυγούστου, ο Ουντέρ έδωσε το έναυσμα της αντεπίθεσης για τους Μασσαλούς στο 68’, με τον Παγιέτ να ολοκληρώνει την ανατροπή με δύο γκολ δίνοντας τη νίκη με 3-2 στους «Φωκαείς». Για τη δεύτερη αγωνιστική της Ligue 1, στον αγώνα της Κυριακής (15/08) απέναντι στη Μπορντό, Ουντέρ και Παγιέτ έδωσαν προβάδισμα δύο γκολ στη Μαρσέιγ, αλλά το ματς έληξε ισόπαλο με 2-2. Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τις στιγμές τρόμου λόγω της κατάρρευσης του Σάμουελ Καλού.

Ο Ουντέρ αγωνίζεται στη Μαρσέιγ ως δανεικός από τη Ρόμα, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 8,5 εκ. ευρώ. Με τα γκολ του ήδη ξεκίνησε να κάνει απόσβεση, με τους Γάλλους να έχουν μεγάλες προσδοκίες από τη συγκεκριμένη προσθήκη. Αξίζει να θυμηθούμε την επίσημη ανακοίνωση του Ουντέρ με ένα anime βίντεο που έφτιαξε η Μαρσέιγ:

Από την πλευρά του ο Ντιμιτρί Παγιέτ με τα τρία γκολ στις πρώτες δύο αγωνιστικές της Ligue 1, έφτασε τον αριθμό τερμάτων που είχε σημειώσει στα τελευταία 13 ματς της σεζόν 2020/21. Την περσινή χρονιά ο 34χρονος Γάλλος σημείωσε 7 γκολ σε 33 αναμετρήσεις στο γαλλικό πρωτάθλημα, ενώ μοίρασε και 10 ασίστ. Με το φετινό του ξεκίνημα ανεβάζει τον πήχη για ακόμα καλύτερες επιδόσεις παρά την ηλικία του, δείχνοντας πως είναι σαν το… παλιό καλό κρασί.

Αλέξανδρος Καρατσενίδης

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης