Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Βγενόπουλος: Οι Κύπριοι επιτίθενται εναντίον των Ελλήνων – Εάν μιλήσω θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος ότι έχει ακουσθεί από «αγωνιστές» της δήθεν κάθαρσης και εκείνους που συστηματικά αποπροσανατολίζουν

tags :
Βγενόπουλος: Οι Κύπριοι επιτίθενται εναντίον των Ελλήνων – Εάν μιλήσω θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος ότι έχει ακουσθεί από «αγωνιστές» της δήθεν κάθαρσης και εκείνους που συστηματικά αποπροσανατολίζουν
Στη δημοσιότητα έδωσε όλη η επιστολή προς την Επιτροπή Θεσμών ο Ανδρέας Βγενόπουλος, πρόεδρος της Marfin Investment Group, ώστε να μάθει ο κόσμος τι έχει πραγματικά συμβεί στην ΛΑΪΚΗ και στο τραπεζικό σύστημα της Κύπρου, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση της Επιτροπής για ερωτήσεις σχετικά με τα γεγονότα που οδήγησαν την Κύπρο στον μηχανισμό στήριξης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν «μιλήσει οι συκοφαντίες κατά των Ελλήνων θα καταρρεύσουν σαν χάρτινος πύργος»
«Αυτοί στην Κύπρο που χρησιμοποιούν σκληρές εκφράσεις εναντίον μου χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:
1.    Είναι αυτοί που προσπαθούν συστηματικά να αποπροσανατολίσουν την Κυπριακή κοινή γνώμη από τις δικές τους βαρύτατες ευθύνες.
2.    Είναι αυτοί που θέλουν να κάνουν τους «αγωνιστές» της δήθεν κάθαρσης για να καλοπιάσουν τους νυν και μελλοντικούς ψηφοφόρους τους, και
3.    Είναι αυτοί που λόγω αγνοίας, παρασυρόμενοι από την επικοινωνιακή λαίλαπα εναντίων των «Ελλήνων» της ΛΑΪΚΗΣ, εκφράζουν τη δίκαιη αγανάκτησή τους για την οικονομική καταστροφή της Κύπρου, προς λανθασμένη όμως κατεύθυνση.
Όμως ότι έχει ακουσθεί εναντίον των «Ελλήνων» θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος όταν θα μου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσω και να εξηγήσω τι έχει πραγματικά συμβεί στην ΛΑΪΚΗ και στο τραπεζικό σύστημα εν γένει, την περίοδο από Χριστοδούλου μέχρι και Δημητριάδη.
Για να αποφευχθούν οι συνήθεις επιλεκτικές διαρροές, που ήδη ξεκίνησαν, παραδίδω σήμερα στη δημοσιότητα ως συνημμένη την επιστολή που απέστειλα στην Επιτροπή Θεσμών από τις 5-11-2013 και η οποία παραμένει αναπάντητη.  Οι σοβαροί και αντικειμενικοί άνθρωποι που θα την διαβάσουν θα καταλάβουν πολλά…  Οι ίδιοι έχουν ήδη αντιληφθεί και τις σοβαρές νομικές συνέπειες των θεσμικών εκτροπών που έχουν γίνει πρόσφατα στην Κύπρο», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Βγενόπουλος.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή εδώ

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης