Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι βουλευτές για τους πλειστηριασμούς

ΣΥΡΙΖΑ: Να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι βουλευτές για τους πλειστηριασμούς
Η Βουλή να μην αφήσει απροστάτευτους τους αδύναμους πολίτες

Να αναλάβουν τις ευθύνες τους καλεί τους βουλευτές της κυβέρνησης ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το ζήτημα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.
 «Τα ψέματα τελείωσαν, κυβέρνηση και βουλευτές βρίσκονται μπροστά στις ευθύνες τους και καλούνται να απαντήσουν: Θα ψηφίσουν την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ ή θα αφήσουν τους τοκογλύφους να πάρουν τα σπίτια των πολιτών και να κερδοσκοπούν σε βάρος τους;» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σε σχετική ανακοίνωση, υπογραμμίζεται ότι «η άρση των πλειστηριασμών είναι βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας» και ότι «η κυβέρνηση συνεχίζει να παίζει το θέατρο της διαπραγμάτευσης, ενώ θα όφειλε να ξεκαθαρίσει εξαρχής πως δεν συζητά ένα τέτοιο ενδεχόμενο».
«Η Βουλή δεν μπορεί να αφήσει απροστάτευτους τους αδύναμους πολίτες απέναντι σε τοκογλύφους και διεθνή funds που καραδοκούν και επενδύουν στην καταστροφή, φτάνοντας στο σημείο να τους παίρνουν και τα σπίτια», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζοντας πως το περιεχόμενο της σχετικής τροπολογίας που έχει καταθέσει προβλέπει σε γενικές γραμμές την παράταση προθεσμίας αναστολής πλειστηριασμών και την απαγόρευση άμεσης ή έμμεσης μεταβίβασης στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης