Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τέλος στην φημολογία περί απομάκρυνσης του Γιάννη Στουρνάρα «βάζει» το ΠΑΣΟΚ – Σβήνει τις φωτιές που… άναψε ο Βενιζέλος!

Τέλος στην φημολογία περί απομάκρυνσης του Γιάννη Στουρνάρα «βάζει» το ΠΑΣΟΚ – Σβήνει τις φωτιές που… άναψε ο Βενιζέλος!
Πλήρης κάλυψη από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ
Τα σύννεφα γύρω από τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, «διαλύει» το ΠΑΣΟΚ, μετά τις επίμαχες δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος είχε αφήσει προ δύο ημερών, σαφείς αιχμές προς τον υπουργό.
«Δεν τίθεται κάτι τέτοιο. Ήμουν σαφής σ’ αυτό που είπα. Τι; Να διώξουμε τον κ. Στουρνάρα; Εδώ δεν έχουμε ψηφίσει τον προϋπολογισμό. Καμία σχέση, δεν μπορεί να υπάρξει θέμα (και μετά τον προϋπολογισμό)» διαμήνυσε χαρακτηριστικά, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Βήμα FM», ο «πράσινος» βουλευτές, αναφερθείς στις τρέχουσες διαπραγματεύσεις με την τρόικα, δήλωσε αισιόδοξος.
«Δεν μπορώ να πω πότε, αλλά το θέμα είναι να κλείσει με τον τρόπο που θέλουμε εμείς. Να τους πείσουμε ότι σ’ αυτά που λέμε έχουμε δίκιο και να προχωρήσουμε με τον τρόπο που θέλουμε εμείς. Και θα το κάνουμε» διέτεινε χαρακτηριστικά.

Τι μετέδιδε την Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου, το bankingnews.gr:
«Θέμα» Στουρνάρα θέτει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος άφησε σαφείς αιχμές εναντίον του υπουργού Οικονομικών.
Στο περιθώριο της συνόδου των υπουργών Εξωτερικών των χωρών του ΝΑΤΟ, ο Ε. Βενιζέλος, κληθείς να απαντήσει εάν ο Γιάννης Στουρνάρας θα είναι ο επόμενος Έλληνας Ευρωπαίος Επίτροπος, απάντησε ειρωνικά πως ο κ. Στουρνάρας είναι «αναντικατάστατος»…
Παράλληλα, υπό τον ίδιο τόνο, συμπλήρωσε πως «έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα του κόσμου».
Οι σχέσεις των δύο πολιτικών ανδρών έχουν διαρραγεί εξαιτίας μίας σειράς "πρωτοβουλιών" του υπουργείου Οικονομικών, μεταξύ των οποίων ο ενιαίος φόρος ακινήτων αλλά και το ζήτημα των πλειστηριασμών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης