Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Έκδοση 5ετούς ομολογιακού δανείου 68,3 εκατ. ευρώ από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Έκδοση 5ετούς ομολογιακού δανείου 68,3 εκατ. ευρώ από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
Yλοποίηση της από 6/12/2013 απόφασης της Α΄ Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων
Την έκδοση μετατρέψιμου και ανταλλάξιμου μη εμπραγμάτως εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου ποσού 68.300.000 ευρώ, πενταετούς διάρκειας, ανακοίνωσε η ΓΕΚ Τέρνα, σε υλοποίηση της από 6/12/2013 απόφασης της Α΄ Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων.
Η μετατροπή και ανταλλαγή των ομολογιών σε μετοχές της Εταιρείας και σε μετοχές εκδόσεως ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε., κυριότητας της Εταιρείας, αντίστοιχα, θα γίνεται κατά τη διάρκεια του Δανείου, σε χρόνο που θα επιλέγει ο Ομολογιούχος και η τιμή μετατροπής θα συναρτάται από την αρχική τιμή μετατροπής (2,50 € ανά μετοχή), και το χρονικό διάστημα διακράτησης σε συνδυασμό με τις χρηματιστηριακές τιμές των ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, αντίστοιχα όπως αυτές θα διαμορφωθούν κατά τον προηγούμενο της μετατροπής μήνα.
Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα πρόωρης προπληρωμής για ποσό  Δανείου € 25.000.000  μετά των δεδουλευμένων τόκων του σε 15 μήνες από την έκδοση.
Το ως άνω ομολογιακό δάνειο καλύφθηκε πλήρως από το μοναδικό Ομολογιούχο Δανειστή York Global Finance Offshore BDH (Luxembourg) S.a.r.l.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης