Τελευταία Νέα
Πολιτική

Eξοργισμένος ο Στουρνάρας αρνείται ότι ζήτησε έλεγχο του ΣΔΟΕ στον Α. Μητρόπουλο (βουλ. ΣΥΡΙΖΑ)

Eξοργισμένος ο Στουρνάρας αρνείται ότι ζήτησε έλεγχο του ΣΔΟΕ στον Α. Μητρόπουλο (βουλ. ΣΥΡΙΖΑ)
Για παραλήρημα κατηγόρησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Οικονομικών
Την οργισμένη αντίδραση του Γιάννη Στουρνάρα προκάλεσε ο ισχυρισμός του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Μητρόπουλου ότι υπήρξε αίτημα από τον υπουργό για να του γίνει έλεγχος από το ΣΔΟΕ.
«Ουδέποτε ζήτησα από το ΣΔΟΕ να γίνει έλεγχος σε εσάς», απάντησε φανερά ενοχλημένος ο κ. Στουρνάρας, «να δώσετε στοχεία, δεν ισχύουν τέτοια πράγματα», είπε και έκανε λόγο για παραλήρημα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
«Λυπάμαι που χρησιμοποιήσατε το βήμα της βουλής για να αναφερθείτε σε προσωπικό σας πρόβλημα. Δεν σέβεστε ούτε το κόμμα σας» πρόσθεσε στον ίδιο τόνο ο υπουργός Οικονομικών, με τον κ. Μητρόπουλο να φωνάζει από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χωρίς ωστόσο να του δοθεί ο λόγος από τον προεδρεύοντα της Βουλής Χρήστο Μαρκογιαννάκη.
Συγκεκριμένα ο  κ. Μητρόπουλος, συνέδεσε το φορολογικό έλεγχο που του έγινε από το ΣΔΟΕ,  με  το γεγονός ότι την ίδια ημέρα ο  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε ότι ο υπουργός Οικονομικών υπέγραψε τρεις δανειακές συμβάσεις σύμφωνα με τις οποίες οι δανειστές δεν δεσμεύονται από κανέναν αναγκαστικό νόμο, διεθνή συνθήκη ή διεθνή αρχή, και μπορούν να κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία χωρίς δικαστική απόφαση.
«Αν έχετε στοιχεία να τα προσκομίσετε στη Βουλή. Αυτά που λέτε για μνημόνιο και δικαστές είναι ένα παραλήρημα. Δεν ισχύουν αυτά παρά μόνο στο μυαλό σας», απάντησε ο κ. Στουρνάρας και προσέθεσε: «Λυπάμαι που δεν σέβεστε ούτε το κόμμα σας, και ήρθατε εδώ για να πείτε το προσωπικό σας πρόβλημα».


bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης