Τελευταία Νέα
Οικονομία

«Βουτιά» 10% στον τζίρο των καταστημάτων την περίοδο των εορτών

«Βουτιά» 10% στον τζίρο των καταστημάτων την περίοδο των εορτών
Αιχμές προς την κυβέρνηση και το υπ. Ανάπτυξης
Κατά 10% μειώθηκε ο τζίρος των εμπορικών καταστημάτων την περίοδο των Χριστουγέννων, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, Βασίλη Κορκίδη.
Ειδικότερα, ο τζίρος των καταστημάτων την εορταστική περίοδο συρρικνώθηκε κατά 10% έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2012.
Βέβαια, όπως υποστήριξε, «αλλά σε σύγκριση με τη μείωση των εισοδημάτων των καταναλωτών κατά τουλάχιστον 32% πρέπει να μας ικανοποιεί».
Όπως παράλληλα, γνωστοποίησε, το Σαββατοκύριακο πριν τα Χριστούγεννα και η Δευτέρα, προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς ήταν οι καλύτερες ημέρες από πλευράς πωλήσεων.
«Όσο για το ...μπάχαλο της τελευταίας Κυριακής του χρόνου, η οποία σαφώς και έπρεπε να είναι μία από τις 7 Κυριακές του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, νομίζω ότι επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η προχειρότητα αυτών που μπορούν και δεν θέλουν και η σκοπιμότητα αυτών που θέλουν και δεν μπορούν να ανοίξουν τις Κυριακές. Ελπίζω τα λάθη της χρονιάς που πέρασε, να είναι προς γνώση και συμμόρφωση όλων μας» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης