Τελευταία Νέα
Bank Insider

Στουρνάρας - Βελτίωση των εισοδημάτων από φέτος - «Κάποιοι θέλουν να με φάνε, γιατί η πολιτική μου δεν είναι συμβατή με τα συμφέροντά τους»

Στουρνάρας - Βελτίωση των εισοδημάτων από φέτος - «Κάποιοι θέλουν να με φάνε, γιατί η πολιτική μου δεν είναι συμβατή με τα συμφέροντά τους»
Ο ΣΥΡΙΖΑ συντηρεί εξωφρενικές προσδοκίες
Την πεποίθηση πως η ελληνική οικονομία βγαίνει από την κρίση εκφράζει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.
Σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, ο υπουργός Οικονομικών εκτιμά πως η βελτίωση στα εισοδήματα θα αρχίσει από φέτος μαζί με την διαφαινόμενη ανάκαμψη, ενώ θεωρεί πως "ψυχολογικά η χώρα θα τονωθεί με το τέλος των Μνημονίων και την επιστροφή της στις αγορές".
Αναφερόμενος στη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Στουρνάρας δηλώνει πως "οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν συνιστούν εναλλακτική λύση. Και πολύ περισσότερο δεν είναι λύση. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να συντηρεί εξωφρενικές προσδοκίες".
Για την κριτική που του ασκείται και εάν πιστεύει ότι κάποιοι θέλουν να τον 'φάνε' o κ. Στουρνάρας αναφέρει ότι "κάποιοι πιστεύουν ότι είμαι αναλώσιμος, ευάλωτος, απροστάτευτος, φαγώσιμος επειδή δεν ανήκω σε κάποιον πολιτικό σχηματισμό. Κάποιοι άλλοι ενδεχομένως να θέλουν να με 'φάνε', ίσως γιατί η πολιτική μας δεν είναι συμβατή με τα συμφέροντά τους. Δεν βρίσκομαι σε αυτή τη θέση για να φτιάξω πάτημα για την επόμενη".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης