Τελευταία Νέα
Πολιτική

"Πυρά" Ανεξάρτητων Ελλήνων στον υπ. Παιδείας για τις «Λευκές εβδομάδες»

«Είναι ντροπή, την ώρα που παιδιά μας πεινάνε, το υπουργείο να βρίσκει χρόνο για Λευκές εβδομάδες και ανοησίες», τονίζει ο κ. Καπερνάρος.
Δριμεία επίθεση κατά του υπουργείου Παιδείας εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος  των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Β. Καπερνάρος, με αφορμή τις διαβουλεύσεις σχετικά με το ζήτημα της χειμερινής ανάπαυλας στα σχολεία τις ημέρες που έπονται της Καθαράς Δευτέρας.
Ο κ. Καπερνάρος υπενθυμίζει συγκεκριμένα ότι έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ζήτησε, με ερώτησή του προς τον υπουργό Παιδείας να δοθεί προσοχή στην κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία και να ασχοληθεί με την τοποθέτηση παιδοψυχολόγων για την αντιμετώπιση των φαινομένων της κρίσης που έχουν τραγικές επιπτώσεις στα παιδιά.
Ωστόσο, όπως σημειώνει, ο κ. Αρβανιτόπουλος δεν του έχει απαντήσει ακόμη, ενώ την ίδια ώρα «επιδεικνύει μεγάλη σπουδή για τη θέσπιση της ‘Λευκής εβδομάδας’».
«Είναι ντροπή, την ώρα που παιδιά μας πεινάνε, την ώρα που βιώνουν την οικογενειακή κατάθλιψη, την ώρα που τα κρούσματα ενδοσχολικής βίας αυξάνονται, να βρίσκει χρόνο για Λευκές εβδομάδες και ανοησίες», καταλήγει ο κ. Καπερνάρος.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης