Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Από 20 Ιανουαρίου η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Unibios

tags :
Από 20 Ιανουαρίου η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Unibios
Προέκυψαν από άσκηση δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών
Στις 20 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των 1.000.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας Unibios, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 300.000 ευρώ, λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τα μέλη του δ.σ. και τα στελέχη της εταιρείας, τα οποία ανέρχονται συνολικά σε πέντε άτομα, σε τιμή διάθεσης 0,30 ευρώ ανά μετοχή.
Η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χ.Α. κατά τη συνεδρίασή της στις 14 Ιανουαρίου 2014 ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των ως άνω 1.000.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας.
Με απόφαση της εταιρείας ορίστηκε ότι οι ανωτέρω νέες μετοχές θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. από την 20/01/2014. Από την ίδια ημερομηνία, η τιμή εκκίνησης των μετοχών της εταιρείας στο Χ.Α. θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον κανονισμό του Χ.Α. και οι νέες μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων μετόχων στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (ΣΑΤ).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης