Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα σφοδρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης– "Φλογερός υπερασπιστής του μνημονίου ο Στουρνάρας" – "Αυτογελοιοποιείται ο Σαμαράς"

Νέα σφοδρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης–
Παράλληλα κάνει λόγο για εμπαιγμό της κυβέρνησης σχετικά με τη διαπραγμάτευση με την τρόικα
Σφοδρή επίθεση εξαπολύει η Κουμουνδούρου κατά της κυβέρνησης και προσωπικά τόσο κατά του Πρωθυπουργό για τον οποίο αναφέρει ότι αυτογελοιοποιείται όσο και κατά του υπουργού Οικονομικών τον οποίο χαρακτηρίζει ως τον πιο φλογερό υπερασπιστή του μνημονίου.
Ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και οι δυνάμεις που την στηρίζουν επιχειρούν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι διεξάγεται σκληρή διαπραγμάτευση με την τρόικα.  Πρόκειται για εμπαιγμό. Αυτό που στην καλύτερη περίπτωση διεξάγεται είναι μια διαπραγμάτευση για τα επιμέρους στοιχεία του μνημονίου και, κυρίως, για τον πολιτικό-επικοινωνιακό χειρισμό της εφαρμογής του».
Σχετικά με τον υπουργό Οικονομικών, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι ο κ. Στουρνάρας, «παραγνωρίζοντας προκλητικά τα κοινωνικά και οικονομικά ερείπια που αφήνει πίσω η μνημονιακή πολιτική,  δεν χάνει ευκαιρία να εμφανίζεται ως ο πιο φλογερός υπερασπιστής του μνημονίου και της τρόικας».
«Με έμφαση επισημαίνουμε ότι ο κ. Στουρνάρας εκτελεί τις εντολές του κ. Σαμαρά. Επομένως, είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός αυτός που επιβάλλει την πλεύση της εθελόδουλης υποταγής και του μερκελισμού» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ωστόσο, σημειώνει «ο κ. Σαμαράς αυτογελοιοποιείται όταν επιχειρεί να πείσει τον ελληνικό λαό ότι διαπραγματεύεται σκληρά με την τρόικα την ίδια ακριβώς στιγμή που στο Ελληνογερμανικό επιμελητήριο δηλώνει ευθαρσώς ότι:  «Θα βγούμε από το Μνημόνιο μια και καλή. Αλλά για να βγούμε πρέπει να πιάσουμε τους στόχους μας, χωρίς εκπτώσεις, χωρίς παρεκκλίσεις. Έτσι ξεκίνησα, έτσι θα το πάω μέχρι τέλους. Χωρίς εκπτώσεις και χωρίς παρεκκλίσεις». Τη γελοιότητα αυτή, αλλά και το αδιέξοδο στο οποίο οδηγούν οι επιλογές Σαμαρά, επιχειρεί πανικόβλητη να καλύψει η κυβέρνηση με τη γνωστή πλέον βρώμικη επικοινωνιακή πολιτική της ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ».

www. bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης