Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επείγουσα συνάντηση με Στουρνάρα για τις φορολογικές ρυθμίσεις ζήτησε η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

Επείγουσα συνάντηση με Στουρνάρα για τις φορολογικές ρυθμίσεις ζήτησε η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ
Σύμφωνα με ανακοίνωση του συντονιστικού οργάνου του ΠΑΣΟΚ, προκαλείται αγανάκτηση στους πολίτες, δημιουργούνται αδικίες και εγείρονται νέα εμπόδια και προβλήματα
Επείγουσα συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα, παρουσία του γγ Δημοσίων Εσόδων, Χ. Θεοχάρη, ζήτησε η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με το ζήτημα των φορολογικών ρυθμίσεων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του συντονιστικού οργάνου του ΠΑΣΟΚ, προκαλείται αγανάκτηση στους πολίτες, δημιουργούνται αδικίες και εγείρονται νέα εμπόδια και προβλήματα για τους μη ισχυρούς στην αγορά λόγω των κυβερνητικών αποφάσεων για το εισοδηματικό όριο που έχει τεθεί για τη φορολόγηση των αγροτών, τα βαριά πρόστιμα για την καθυστέρηση στην υποβολή δήλωσης του ΦΠΑ
Ακόμη όμως και για την υποχρέωση υποβολής συγκεντρωτικών καταστάσεων κάθε μήνα από μικρομεσαίες επιχειρήσεις και αγρότες, τον τρόπο της φορολόγησης των υπεραξιών για τη μεταβίβαση ακινήτων και τους περιορισμούς στον εκτελωνισμό των αναπηρικών αυτοκινήτων, με δεδομένες τις καθυστερήσεις στα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ)
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, κάθε νέα ρύθμιση πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην οικονομία και κυρίως στην κοινωνία και να παράγει θετικό αποτέλεσμα, χωρίς να δημιουργεί περαιτέρω δυσκολίες και αδιέξοδα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στους αγρότες, στα ελληνικά νοικοκυριά.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης