Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Bank of America - Στα ύψη η αβεβαιότητα για τις αναδυόμενες αγορές - Φτερά έκαναν 3,1 δισ. δολ από τις μετοχές σε μια εβδομάδα

Bank of America - Στα ύψη η αβεβαιότητα για τις αναδυόμενες αγορές - Φτερά έκαναν 3,1 δισ. δολ από τις μετοχές σε μια εβδομάδα
Πρόκειται για την 16η συνεχή εβδομάδα που οι επενδυτές αποσύρουν μαζικά κεφάλαια από τις αναδυόμενες αγορές
Στα ύψη παραμένει η αβεβαιότητα των επενδυτών για τις προοπτικές των αναδυόμενων αγορών, καθώς οι αναταράξεις και η ανησυχία δεν έχουν κοπάσει.
Ενδεικτικά είναι τα στοιχεία της τελευταίας μελέτης της Bank of America, σύμφωνα με τα οποία οι εκροές κεφαλαίων από τις αναδυόμενες αγορές καλά κρατούν.
Όπως προκύπτει από την εν λόγω μελέτη, μόνο την τρέχουσα εβδομάδα, οι εκροές κεφαλαίων από τις μετοχές των αναδυόμενων αγορών ανήλθαν σε επίπεδα ρεκόρ, στα 3,1 δισ. δολάρια.
Πρόκειται για την 16η συνεχή εβδομάδα που οι επενδυτές αποσύρουν μαζικά κεφάλαια από τις αναδυόμενες αγορές.
Την ίδια ώρα, οι μετοχές σε διεθνές επίπεδο κατέγραψαν την τελευταία εβδομάδα εισροές κεφαλαίων συνολικού ύψους 11,5 δισ. δολαρίων.
"Το σύνολο των εκροών κεφαλαίων από τις αναδυόμενες αγορές για το 2014 είναι μεγαλύτερο από τις εκροές που σημειώθηκαν για το σύνολο του 2013!", εκτιμά από την πλευρά της - σε παρόμοια έκθεσή της - η Barclays.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης