Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ryanair - Απαντάει στις καταγγελίες για το καθεστώς προσλήψεων - "Δεν σχετίζεται η εταιρεία με τις προσλήψεις και την εκπαίδευση"

tags :
Ryanair - Απαντάει στις καταγγελίες για το καθεστώς προσλήψεων -
Πάντως το στέλεχος της εταιρείας απέφυγε να μιλήσει για το πόσες, άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας θα δημιουργήσει η Ryanair
Διευκρινίσεις δίνει η Ryanair μετά τις καταγγελίες της ΓΣΕΕ, για τον τρόπο που κάνει τις προσλήψεις προσωπικού η αεροπορική εταιρεία.
Οι καταγγελίες αφορούν στην απαίτηση να καταβάλλουν όσοι επιλέγονται για το στάδιο της εκπαίδευσης και χωρίς να εξασφαλίζεται ότι θα προσληφθούν, το συνολικό ποσό των 4.000 ευρώ.
«Οι προσλήψεις και η εκπαίδευση του προσωπικού δεν σχετίζονται με τη Ryanair. Συνεργαζόμαστε με πέντε εταιρείες για τις προσλήψεις που κάνουμε. Εμείς απλά θέλουμε εκπαιδευμένο προσωπικό» δήλωσε σήμερα ο Τζον Αλμποράντε, διευθυντής μάρκετινγκ της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας Ryanair για την Ιταλία, την Ελλάδα και την Κροατία.
Επιπλέον, πρόσθεσε ότι στις προθέσεις της Ryanair είναι να υπάρχει στις πτήσεις εσωτερικού τουλάχιστον ένα άτομο στο πλήρωμα καμπίνας που θα γνωρίζει ελληνικά.
Πάντως, το στέλεχος της ιρλανδικής εταιρείας απέφυγε να μιλήσει για το πόσες, άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας θα δημιουργήσει η Ryanair, αλλά επανέλαβε ότι ο ετήσιος στόχος είναι η διακίνηση 4 εκατ. επιβατών από τα συνολικά 11 αεροδρόμια που έχει παρουσία στη χώρα.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης