Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Εγκρίθηκε ο φορέας που θα αναλάβει την προώθηση φρούτων στα σχολεία - Το έργο έχει προϋπολογισμό 3,1 εκ. ευρώ

Εγκρίθηκε ο φορέας που θα αναλάβει την προώθηση φρούτων στα σχολεία - Το έργο έχει προϋπολογισμό 3,1 εκ. ευρώ
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και έχει προϋπολογισμό 3,1εκ. ευρώ
Εγκρίθηκαν οι οικονομικές προσφορές του διαγωνισμού για την ανάδειξη του φορέα που θα αναλάβει την προώθηση της κατανάλωσης φρούτων στα σχολεία για το τρέχον σχολικό έτος.
Το έργο που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχει προϋπολογισμό 3,1εκ. ευρώ και θα εφαρμοστεί σε Αττική και Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Αθανάσιου Τσαυτάρη, εγκρίθηκε η οικονομική προσφορά της εταιρείας ΕΟΥΡΙΚΟΜ ΕΛΛΑΣ Α.Ε , σε συνεργασία με τις εταιρείες «Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη – ΑΛ.Μ.ΜΕ ΑΕ.», «ΦΡΟΥΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣΗΣ ΑΕ» και την TEU ΑΕ, έναντι του συνολικού αντισταθμίσματος για τη Αττική, ύψους 2.363.477,86 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) και για τη Θεσσαλονίκη, ύψους 751.267,90 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ).
Υπενθυμίζεται ότι, ότι ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος προώθησης της κατανάλωσης φρούτων στα σχολεία το οποίο φέτος θα εφαρμοστεί στη χώρα μας με τη διανομή φρούτων, όπως μήλο, πορτοκάλι και φρουτοσαλάτα σε φυσικό χυμό (ροδάκινο, αχλάδι, βερίκοκο).
Τα φρούτα θα μοιραστούν στα δημοτικά σχολεία της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα και έχει συνολικό προϋπολογισμό ύψους 3.114.745,76 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης