Τελευταία Νέα
Πολιτική

Aιχμές Σακελλαρίδη (ΣΥΡΙΖΑ) προς την κυβέρνηση για το Ελληνικό - "Πολύ σοβαρά ερωτηματικά διαφάνειας"

Aιχμές Σακελλαρίδη (ΣΥΡΙΖΑ) προς την κυβέρνηση για το Ελληνικό -
Παράλληλα στρέφεται και κατά του υφυπουργού Ανάπτυξης, Ν. Μηταράκη
Πυρά κατά του υφυπουργού Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη, με αφορμή  για τις δηλώσεις του αναφορικά με το πάρκο Ελληνικού, εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Ειδικότερα ο  υποψήφιος δήμαρχος αναφέρει ότι ο κ. Μηταράκης θεώρησε καλό να κάνει επίδειξη πνεύματος με το θέμα του Ελληνικού, την ώρα που η κυβέρνηση πουλάει το πρώην αεροδρόμιο προς 70 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο και με πολύ σοβαρά ερωτηματικά διαφάνειας.
«Δεν φτάνει που στερούν την πόλη από την δυνατότητα ενός μητροπολιτικού πάρκου, δεν φτάνει που κλείνουν με τσιμέντο την πρόσβαση της πόλης στην θάλασσα, κάνουν και αστειάκια με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, την ίδια στιγμή που η κοινωνία βοά για το όργιο καταχρήσεων που έχει στηθεί στον χώρο από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ» σημειώνει ο κ. Σακελλαρίδης.
O κ. Σακελλαρίδης απάντησε και στις δηλώσεις Καμίνι τονίζοντας ότι ο δήμαρχος μίλησε για «αντιμνημονιακό Κούγκι», απειλώντας εμμέσως τους πολίτες ότι σε περίπτωση που ψηφίσουν με κριτήριο το Μνημόνιο ο Δήμος θα τιναχτεί στον αέρα. Θα του συνιστούσαμε ψυχραιμία.
«Είτε αρέσει στον κ. Καμίνη και τον πολιτικό χώρο που τον υποστηρίζει, είτε όχι, οι πολίτες θα ψηφίσουν για έναν Δήμο που θα λειτουργεί στο πλευρό τους, και με πρωταρχικό κριτήριο τις πραγματικές τους ανάγκες, μακριά από την λογική της αδράνειας στην οποία τους έχει καταδικάσει η απερχόμενη δημοτική αρχή.» καταλήγει ο Σακελλαρίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης