Τελευταία Νέα
Πολιτική

Α. Γεροντόπουλος (υφ. Εξωτερικών) - Θέλουμε να κερδίσουμε την υπόθεση των γερμανικών οφειλών - Ουδέποτε παραιτηθήκαμε των αξιώσεών μας

Α. Γεροντόπουλος (υφ. Εξωτερικών) - Θέλουμε να κερδίσουμε την υπόθεση των γερμανικών οφειλών - Ουδέποτε παραιτηθήκαμε των αξιώσεών μας
Ως Έλληνες δεν απεμπολούμε τίποτε από όσα δικαιούμαστε και μας ανήκουν, τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών
Η Ελλάδα θέλει πραγματικά να κερδίσει την υπόθεση των γερμανικών αποζημιώσεων, τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Άκης Γεροντόπουλος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότη Μαριά, σχεικά με το θέμα εν όψει και της επίσκεψης του προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Γιοακίν Γκάουκ, στη χώρα μας.
Όπως ανέφερε ο κ. Γεροντόπουλος, «ως Έλληνες δεν απεμπολούμε τίποτε από όσα δικαιούμαστε και μας ανήκουν. Με οδηγό την ιστορία μας και με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο τα διεκδικούμε» δήλωσε.
Πρόσθεσε ακόμη ότι «η Ελλάδα θέτει πάντοτε αυτό το θέμα σε όλες τις διμερείς συναντήσεις με τη γερμανική κυβέρνηση και θα εξακολουθεί να το θέτει» και σημείωσε ότι «η εκκρεμότητα υφίσταται και διατηρούμε πάντοτε το δικαίωμα και τις δυνατότητες για τον χειρισμό και την ικανοποιητική κατάληξή του».
«Θέλουμε πραγματικά αυτό το θέμα να το κερδίσουμε και να πάρουμε αυτά τα οποία μας οφείλουν. Η Ελλάδα ουδέποτε παραιτήθηκε των αξιώσεων της» επισήμανε ο υφυπουργός Εξωτερικών.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης