Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

ΟΤΕ ΤV - Πρεμιέρα για 5 νέες κορυφαίες σειρές

tags :
ΟΤΕ ΤV - Πρεμιέρα για 5 νέες κορυφαίες σειρές
Κάθε Τρίτη και Τετάρτη, αποκλειστικά στο ΟΤΕ CINEMA 1HD
Πέντε σπουδαίες σειρές του ΒBC κάνουν πρεμιέρα το Μάρτιο και τον Απρίλιο στο OTE CINEMA 1HD.
Πρόκειται για τη σειρά φαντασίας Atlantis, από τους παραγωγούς των επιτυχημένων σειρών Merlin και Misfits, το υποψήφιο για 5 BAFTA Ripper Street, τη βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα αστυνομική σειρά Luther με τον Ίντρις Έλμπα, τη σειρά The Musketeers με τους Λουκ Πασκαλίνο, Τομ Μπερκ και Σαντιάγκο Καμπέρα, από τις εμπορικότερες στη Μ. Βρετανία το 2013, καθώς επίσης τη μίνι σειρά μυστηρίου Top of The Lake από τη βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτιδα Τζέιν Κάμπιον.
Οι νέες σειρές θα προβάλλονται σε ποιότητα High Definition αποκλειστικά στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 21.00 και 22.00 αντίστοιχα, με τον ΟΤΕ TV να συνεχίζει να εμπλουτίζει τις επιλογές των συνδρομητών του για ποιοτική ψυχαγωγία, προσφέροντας εξαιρετικές παραγωγές που φέρουν την υπογραφή του BBC.
•    Η σειρά Atlantis κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 11 Μαρτίου και θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα στις 21.00. Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο Τζακ Ντόνελι στο ρόλο του Ιάσονα, ο οποίος ταξιδεύει στη μυθική και μυστηριώδη Ατλαντίδα. Μαζί του, οι Μαρκ Άντι και Ρόμπερτ Εμς.
•    Την ίδια μέρα στις 22.00 ξεκινάει να προβάλλεται η σειρά μυστηρίου Luther με τον Ίντρις Έλμπα (Προμηθέας, Pacific Rim, Thor) στο ρόλο του ιδιοφυούς αλλά με ανορθόδοξες μεθόδους ντετέκτιβ Τζον Λούθερ, που του χάρισε Χρυσή Σφαίρα ανδρικού ρόλου. Πρωταγωνιστεί επίσης η Ρουθ Ουίλσον (The Lone Ranger, Anna Karenina).  
•    Η σειρά The Musketeers κάνει πρεμιέρα στο OTE CINEMA 1HD την Τετάρτη 12 Μαρτίου στις 21.00. Η κλασική ιστορία των τριών σωματοφυλάκων του Αλέξανδρου Δουμά, στο πρόσωπο των Λουκ Πασκαλίνο (Jo, Skins), Τομ Μπερκ (Only God Forgives, The Hour) και Σαντιάγκο Καμπέρα (Merlin, Heroes), ήταν ανάμεσα στις 10 δημοφιλέστερες δραματικές σειρές της Μ. Βρετανίας το 2013.
•    Η αστυνομική σειρά Ripper Street με τον Μάθιου Μακφέιντεν (Anna Karenina, Frost/Nixon) και τον Τζερόμ Φλιν (Game of Thrones), ξεκινάει στις 12 Μαρτίου και θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 22.00. Βασισμένο στην ιστορία του Τζακ του Αντεροβγάλτη, το Ripper Street έκανε ρεκόρ τηλεθέασης στη Μ. Βρετανία, με 7,9 εκατ. τηλεθεατές και αναδείχθηκε σε μία από τις πιο εμπορικές σειρές του BBC το 2012.
•    Το Top of The Lake θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 22 Απρίλιου, όταν ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος του Luther, και κάθε Τρίτη στις 22.00. Η σειρά, που φέρνει την υπογραφή της βραβευμένης με Όσκαρ Τζέιν Κάμπιον (The Piano, Bright Star) μας μεταφέρει σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Νέας Ζηλανδίας  για την έρευνα μίας υπόθεσης εξαφάνισης. Στο ρόλο της ντετέκτιβ η Ελίζαμπεθ Μος (Mad Men, On the Road) που κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της και ο Πίτερ Μουλάν (War Horse, Tyrannosaur).  
Με ποιοτικές σειρές και κορυφαίες κινηματογραφικές παραγωγές από τα μεγαλύτερα χολιγουντιανά στούντιο και εταιρείες διανομής παγκοσμίως, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV απολαμβάνουν πλούσιο πρόγραμμα και ποιοτική ψυχαγωγία στο σπίτι, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.  


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης