Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σε κινητοποιήσεις οι εκπαιδευτικοί – Αντιδρούν στις απολύσεις και διαθεσιμότητες

tags :
Σε κινητοποιήσεις οι εκπαιδευτικοί – Αντιδρούν στις απολύσεις και διαθεσιμότητες
Στάσεις εργασίας και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε πλατεία Κλαυθμώνος και υπ.Παιδείας

Σε στάσεις εργασίας και σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχωρούν σήμερα οι εκπαιδευτικοί διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις των συναδέλφων τους που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.
Συγκεκριμένα, οι καθηγητές έχουν κηρύξει στάσεις εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι και από τις 2 μετά το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα, ενώ θα προχωρήσουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 14:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος και το απόγευμα στο υπουργείο Παιδείας.
Η συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Παιδείας θα πραγματοποιηθεί την ώρα της συνάντησης εκπροσώπων της ΟΛΜΕ με τον υπουργό Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, ο οποίος θα συναντηθεί νωρίτερα με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών περιλαμβάνει σήμερα και αύριο αποκλεισμούς σχολείων και Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Την Τετάρτη, πρώτη ημέρα της απεργίας της ΑΔΕΔΥ οι εκπαιδευτικοί θα συμμετέχουν στο απεργιακό συλλαλητήριο στην Κλαυθμώνος στις 11:00 το πρωί ενώ την Πέμπτη διοργανώνουν πανελλαδική συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 13:00.
Στην πλατεία Κλαυθμώνος οι εκπαιδευτικοί θα συναντηθούν και την Παρασκευή στις 11:00, ενώ στις 15:00 θα συγκεντρωθούν έξω από το υπουργείο Παιδείας όπου θα πραγματοποιηθεί  σεμινάριο για την «επιμόρφωση» των σχολικών συμβούλων – αξιολογητών.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης