Τελευταία Νέα
Bank Insider

Eπικοινωνία Στουρνάρα - Παπανδρέου, εν μέσω σεναρίων πως ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα ψηφίσει τον νόμο για την ανακεφαλαιοποίηση

Eπικοινωνία Στουρνάρα - Παπανδρέου, εν μέσω σεναρίων πως ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα ψηφίσει τον νόμο για την ανακεφαλαιοποίηση
Ο Γ. Παπανδρέου τόνισε πως πάντα στήριζε την εθνική προσπάθεια της χώρας και αυτό θα συνεχίσει να κάνει
Τηλεφωνική επικοινωνία για τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με την τρόικα είχαν νωρίτερα σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.
Η τηλεφωνική επικοινωνία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του υπουργού Οικονομικών.
Όπως έγινε γνωστό από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι πάντα στήριζε την εθνική προσπάθεια της χώρας και ότι αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Επισήμανε μάλιστα ότι στο παρελθόν μόνος του σήκωσε όλο το βάρος αυτής της προσπάθειας.
Ο πρώην πρωθυπουργός σημείωσε επίσης ότι επιφυλάσσεται να τοποθετηθεί επί του κειμένου συμφωνίας με την τρόικα, αφού αυτό κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή. Για τη στάση του αυτή, άλλωστε, είχε προϊδεάσει σχετικώς από χθες μέσω συνεργατών του.
Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι οι αντιρρήσεις που έχει εκφράσει ο κ. Παπανδρέου σχετικά με την προοπτική να περάσουν στα χέρια ιδιωτών τράπεζες που ενισχύθηκαν με κρατικούς πόρους.
Oι πληροφορίες θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό να απειλεί πως θα καταψηφίσει τον νόμο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης