Τελευταία Νέα
Οικονομία

Όλγα Κεφαλογιάννη (υπ. Τουρισμού) - «Τα σημάδια ανάκαμψης είναι ορατά»

Όλγα Κεφαλογιάννη (υπ. Τουρισμού) - «Τα σημάδια ανάκαμψης είναι ορατά»
Αναφερόμενη στον τουρισμό τόνισε ότι αποτελεί κινητήρια δύναμη για την έξοδο της χώρας από την κρίση και τη βιώσιμη ανάπτυξη στο μέλλον
Ισχυρό σημάδι ανάκαμψης χαρακτήρισε το πρωτογενές πλεόνασμα που καταγράφεται στην ελληνική οικονομία η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας σήμερα στην Ευρωπαική Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή.
«Είναι μια ισχυρή δόση  αισιοδοξίας για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Ακόμα πιο μεθοδικά», υπογράμμισε.
Αναφερόμενη στον τουρισμό είπε ότι αποτελεί κινητήρια δύναμη για την έξοδο της χώρας από την κρίση και τη βιώσιμη ανάπτυξη στο μέλλον καθώς αυξάνει το Ακαθάριστο εθνικό Προϊόν, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, κρατάει τους νέους ανθρώπους στις περιφέρειες τους και βοηθάει στην κοινωνική συνοχή των τοπικών κοινωνιών.
Για τη νέα τουριστική χρονιά είπε ότι ο στόχος είναι να αυξηθεί η τουριστική κίνηση και να συνεχιστεί ο εκσυγχρονισμός των τουριστικών προϊόντων της χώρας.
Τέλος αναφερόμενη στο τουρισμό της πρωτεύουσας, τόνισε ότι η Αθήνα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων του υπουργείου για άμεση επαναφορά και δυναμική καθιέρωση της στο τουριστικό χάρτη.
Προς αυτή τη κατεύθυνση- είπε- γίνεται συστηματική και αθόρυβη δουλειά. Χωρίς κινήσεις εντυπωσιασμού και επιφανειακές προσεγγίσεις.
«Τα σημάδια της ανάκαμψης είναι ορατά», κατέληξε η Κεφαλογιάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης