Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ευ. Βενιζέλος - Η Ελιά θα πάει εντυπωσιακά καλύτερα απ΄ ό,τι πιστεύουν ορισμένοι

Ευ. Βενιζέλος - Η Ελιά θα πάει εντυπωσιακά καλύτερα απ΄ ό,τι πιστεύουν ορισμένοι
Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο κ. Βενιζέλος
«Η Ελιά- Δημοκρατική Παράταξη θα πάει εντυπωσιακά καλύτερα απ΄ ό,τι πιστεύουν ορισμένοι» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που είχαν οι επικεφαλής των κομμάτων και των κινήσεων του ενιαίου σχήματος για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου.
Σε ερωτήσεις που δέχτηκε, στο πλαίσιο της ίδιας συζήτησης με δημοσιογράφους, αναφορικά με το θέμα του γάλακτος και των διαφωνιών που έχουν εκφράσει βουλευτές και στελέχη των δύο συγκυβερνώντων κομμάτων, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι «το θέμα του γάλακτος θα το χειριστούμε» και πως αν χρειαστεί να γίνουν βελτιώσεις, θα γίνουν.
Επιπλέον, υποστήριξε ότι το θέμα του γάλακτος είναι σοβαρό, ωστόσο αναρωτήθηκε «αλλά ποιος θέλει να καταστρέψει την κτηνοτροφία;». Σε κάθε περίπτωση, τόνισε ότι «δεν θα κριθεί η τύχη της χώρας από αυτό το θέμα και πως δεν θα παίξουμε με τη σωτηρία της χώρας».
Για πολύ παραγωγική συνεδρίαση μίλησε ο κ. Λοβέρδος ανακοινώνοντας ότι το ευρωψηφοδέλτιο θα ανακοινωθεί την επόμενη Κυριακή.
Χαρακτήρισε πολύ ενθαρρυντικό ότι «σε αυτή την τραγικά δύσκολη συγκυρία» υπάρχουν και αξιολογούνται πάρα πολλές υποψηφιότητες από όλη τη χώρα και ανέφερε ότι το ψηφοδέλτιο θα χαρακτηρίζεται από ανανέωση, περιφερειακότητα και έκφραση των διαφορετικών κοινωνικών ομάδων.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης