Τελευταία Νέα
Οικονομία

Στη Γαλλία μεταβαίνει η Ο. Κεφαλογιάννη (υπ. Τουρισμού) - Στόχος, η προβολή του ελληνικού τουρισμού

Στη Γαλλία μεταβαίνει η Ο. Κεφαλογιάννη (υπ. Τουρισμού) - Στόχος, η προβολή του ελληνικού τουρισμού
Θα συμμετέχει σε σύσκεψη εργασίας με στελέχη της ATOUT FRANCE, με θέμα την ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε θέματα οργάνωσης
Στο Παρίσι μεταβαίνει σήμερα η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία θα έχει σειρά συναντήσεων με στόχο την προβολή της χώρας και την ενίσχυση του ισχυρού τουριστικού ρεύματος που καταγράφεται από τις αρχές του 2014.
Η υπουργός θα συναντηθεί με τον γενικό διευθυντή της ΑΤOUT FRANCE, τον γαλλικό ΕΟΤ, Christian Mantei και εν συνεχεία θα συμμετάσχει σε σύσκεψη εργασίας με στελέχη της, αντικείμενο της οποίας θα είναι η ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε θέματα οργάνωσης, διαδικασιών και λειτουργίας των δύο Οργανισμών, στο πλαίσιο της συμφωνίας συνεργασίας που είχε υπογραφεί πέρυσι μεταξύ των υπουργείων Τουρισμού των δύο χωρών.
Παράλληλα, η κ. Κεφαλογιάννη θα συναντηθεί με τη γενική διευθύντρια της UNESCO, Ιρίνα Μπόκοβα, ενώ θα παραστεί σε εκδήλωση που οργανώνει η ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη γαλλική πρωτεύουσα, η κ. Κεφαλογιάννη θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης καθώς και σε περιοδικά που ασχολούνται με ειδικές μορφές τουρισμού.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης