Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ - Η αξιοποίηση του Ελληνικού θα φέρει νέες επενδύσεις - Να εξασφαλιστεί ότι το τίμημα δεν υπολείπεται του ελάχιστου ορίου αποτίμησης

ΠΑΣΟΚ - Η αξιοποίηση του Ελληνικού θα φέρει νέες επενδύσεις - Να εξασφαλιστεί ότι το τίμημα δεν υπολείπεται του ελάχιστου ορίου αποτίμησης
"Η χώρα μετά από μια παρατεταμένη ύφεση έχει ανάγκη από επενδύσεις"
Tην σημασία που έχει η επένδυση στο Ελληνικό για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, τονίζει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωση του, με αφορμή την λήξη της προθεσμίας του ΤΑΙΠΕΔ στη Lamda Development για βελτιωμένη προσφορά.
Ειδικότερα το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι η χώρα μετά από μια παρατεταμένη ύφεση έχει ανάγκη από επενδύσεις που θα διασφαλίσουν την επιστροφή σε μια βιώσιμη ανάπτυξη.
«Η αξιοποίηση του Ελληνικού, μετά τη νομοθετική πρωτοβουλία του Μαρτίου 2012 που του προσέδωσε ενιαία και συνολική πολεοδομική και αναπτυξιακή ταυτότητα, παρέχει τη δυνατότητα για προσέλκυση επενδύσεων που θα τροφοδοτήσουν την ανάπτυξη και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας» σημειώνει το ΠΑΣΟΚ.
Παράλληλα τονίζει ότι τέτοια έργα σηματοδοτούν την αποκατάσταση εμπιστοσύνης προς την χώρα αφού συνιστούν μακροχρόνιες επενδύσεις που δεσμεύουν την παρουσία του επενδυτή για πολλά χρόνια.
Ωστόσο σχετικά με την τιμή πώλησης του Ελληνικού υπογραμμίζει ότι πρέπει να γίνει από όλους κατανοητό ότι τα περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου, όπως το Ελληνικό, όταν παραχωρούνται πρέπει να εξασφαλίζουν ένα τίμημα το οποίο δεν υπολείπεται του ελάχιστου ορίου αποτίμησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης