Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Βερόπουλος - Νέο κατάστημα στην περιοχή του Γηροκομείου Αθηνών

tags :
Βερόπουλος - Νέο κατάστημα στην περιοχή του Γηροκομείου Αθηνών
Το κατάστημα με συνολική έκταση 600 τ.μ.,  απασχολεί 17  εργαζόμενους κ
Στη λειτουργία ενός νέου καταστήματος, του 83ου στην Αθήνα (και του 236ου στο σύνολο) προχώρησε πρόσφατα ο Όμιλος ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ.
Το κατάστημα με συνολική έκταση 600 τ.μ.,  απασχολεί 17  εργαζόμενους και βρίσκεται απέναντι από το Γηροκομείο Αθηνών επί της Λ. Κηφισίας 135  και στη συμβολή των οδών Ε. Λαμψα & Λ.Ριανκούρ.
Ο Όμιλος δημιούργησε ένα σύγχρονο και μοντέρνο σχεδιαστικά κατάστημα με λειτουργικούς χώρους και προσαρμοσμένο στα οικολογικά πρότυπα.
Εναρμονισμένο με την εταιρική κουλτούρα του ομίλου, που στοχεύει στην ικανοποίηση του επισκέπτη-πελάτη, το κατάστημα προσφέρει φιλική εξυπηρέτηση, χαμηλές τιμές, ποιότητα και ποικιλία.
Παράλληλα με την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος ο Όμιλος ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό του Έλληνα καταναλωτή μειώνοντας ακόμη περισσότερο τις τιμές του και προσφέροντας ένα πακέτο εξαιρετικά επιθετικών προσφορών, οι οποίες λειτουργούν και  συνδυαστικά.
Ο Όμιλος συνεχίζει την επέκταση του δικτύου των καταστημάτων του, με προσεκτικά σχεδιασμένα βήματα, κόντρα στην οικονομική κρίση και τις δυσκολίες της. Το νέο κατάστημα βρίσκεται σε ένα κεντρικό σημείο της Αθήνας απέναντι από ένα ιστορικό κτίριο της πόλης που στεγάζει ένα ίδρυμα με μεγάλη κοινωνική προσφορά, το Γηροκομείο Αθηνών. Αντιλαμβανόμενος το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που επηρεάζει και το συγκεκριμένο ίδρυμα, ο Όμιλος αποφάσισε αντί εγκαινίων στο κατάστημά μας να προχωρήσει στη συμβολική δωρεά τροφίμων σε αυτό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης