Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαβεβαιώσεις Γεωργιάδη - Στουρνάρα για φορολόγηση ιατρών και συνταγογραφούμενα φάρμακα

Διαβεβαιώσεις Γεωργιάδη - Στουρνάρα για φορολόγηση ιατρών και συνταγογραφούμενα φάρμακα
Οι διαβεβαιώσεις αυτές ελήφθησαν κατά τη διάρκεια διυπουργικής συνάντησης
Διαβεβαιώσεις από τους υπουργούς Υγείας και Οικονομικών ότι θα αποκατασταθεί με ειδική διάταξη η «άδικη φορολόγηση των γιατρών» και αυστηρή εφαρμογή της ιατρικής συνταγής στα συνταγογραφούμενα φάρμακα, έλαβε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, στο πλαίσιο της συνάντησης στο Υπουργείο Οικονομικών.
Οι διαβεβαιώσεις αυτές ελήφθησαν κατά τη διάρκεια διυπουργικής συνάντησης με τους Γ. Στουρνάρα και Αδ.Γεωργιάδη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο υπουργείο Οικονομικών.
Η συνάντηση έγινε μετά από πρόσκληση του προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλη Βλασταράκου και είχε ως κεντρικό θέμα συζήτησης, την επικείμενη φορολόγηση των γιατρών για μη εισπραχθέντα κέρδη, μέσα από τα πιστωτικά τιμολόγια του rebate και του clawback του 2014, τα όποια θα αφορούν την χρήση του 2013.
«Αν τα πιστωτικά τιμολόγια δεν εκπέσουν από τα έσοδα του 2013, τα οποία αφορούν, γιατροί και ιατρικές εταιρείες θα κληθούν να πληρώσουν δυσβάστακτους φόρους για εισοδήματα που ουδέποτε εισέπραξαν, κάτι που θα σημάνει και την τελική οικονομική καταστροφή τους» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΙΣΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης