Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Νέες απαράδεκτες πρακτικές – Προκλητικά η Vodafone επιβάλλει χαράτσι 15 ευρώ αν μετατρέψεις το συμβόλαιο σου σε καρτοκινητό

tags :
Νέες απαράδεκτες πρακτικές – Προκλητικά η Vodafone επιβάλλει χαράτσι 15 ευρώ αν μετατρέψεις το συμβόλαιο σου σε καρτοκινητό
Mέσα σε 8 μήνες η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας προχώρησε σε τρεις διαδοχικές αυξήσεις τιμών
Οργή έχει προκαλέσει η νέα απόφαση της Vodafone για νέα οικονομική επιβάρυνση στους χρήστες της, μετά και τις αλλεπάλληλες αυξήσεις στα διάφορα πακέτα ομιλίας της, στο πάγιο αλλά και στο κόστος κλήσης.
Αυτή τη φορά η Vodafone εκμεταλλευόμενη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες αλλά και την αδυναμία των χρηστών της να ανταποκριθούν στο αυξημένο κόστος της κινητής τους τηλεφωνίας, επιβάλλει χαράτσι 15 ευρώ σε όσους μετατρέψουν το συμβόλαιο τους σε καρτοκινητό.  
Η κίνηση αυτή μόνο τυχαία δεν γίνεται, αφού σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν πάρα πολλοί χρήστες της εταιρείας που έχουν ζητήσει την μετατροπή του συμβολαίου τους σε καρτοκινητό, με στόχο τον περιορισμό των εξόδων τους.
Με αφορμή αυτό, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι από τις 11 Ιουνίου 2014 επιβάλλει εφαρμογή τέλους 15 (περιλαμβάνει ΦΠΑ) στις περιπτώσεις μετατροπής από συμβόλαιο σε καρτοκινητό και οριστικής αποσύνδεσης από το δίκτυο της Vodafone για Ιδιώτες & Επαγγελματίες συνδρομητές συμβολαίου και συνδρομητές της υπηρεσίας Internet 4Sharing.
Μάλιστα δίνει στους συνδομητές της το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως-εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής-, μέχρι την έναρξη ισχύος των παραπάνω αλλαγών.
Με την ανακοίνωση της νέας - όπως την χαρακτηρίζουν πολλοί καταναλωτές - απαράδεκτης τακτικής, καταναλωτές ζητούν την παρέμβαση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) προκειμένου να επιληφθεί του θέματος.
Να σημειωθεί ότι μέσα σε 8 μήνες η εταιρεία κινητής προχώρησε σε τρεις διαδοχικές αυξήσεις τιμών τόσο σε διάφορα πακέτα ομιλίας, όσο και στο κόστος περιαγωγής (roaming).

Πρώτη ενημέρωση: 08:05, Τρίτη 15 Απριλίου 2014

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης