Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεφαλογιάννη (υπ.Τουρισμού) – Νέο ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών το 2014 για την Ελλάδα

Κεφαλογιάννη (υπ.Τουρισμού) – Νέο ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών το 2014 για την Ελλάδα
Θα υπερβούν τα 18 εκατομμύρια – Δεν επηρεάζει η κρίση στην Ουκρανία



Την εκτίμηση ότι το 2014 θα καταγραφεί νέο ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών στην Ελλάδα εξέφρασε σε δηλώσεις της στο πρακτορείο Bloomberg η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.
«Έχουμε αφήσει τις δυσκολίες πίσω μας. Θα δούμε την ελληνική οικονομία να αρχίζει να ανακάμπτει αυτό το έτος» είπε η κα.Κεφαλογιάννη, αναφερόμενη και στην πρόσφατη έξοδο της Ελλάδας στις αγορές.
Η υπουργός Τουρισμού σημείωσε πως από τα έως σήμερα στοιχεία φαίνεται πως οι επισκέψεις τουριστών στην Ελλάδα το 2014 θα ξεπεράσουν τα 18 εκατομμύρια που ήρθαν στην χώρα το 2013.
«Τα μηνύματα από όλες τις αγορές μας είναι εξαιρετικά θετικά, μας δίνουν αυτοπεποίθηση πως το 2014 θα είναι νέο έτος ρεκόρ», τόνισε η κα.Κεφαλογιάννη, υπογραμμίζοντας πως έως τώρα δεν υπάρχουν χειροπιαστές ενδείξεις για μείωση του τουριστικού ρεύματος από τη Ρωσία, παρά την κρίση στις σχέσεις μεταξύ Μόσχας και Ευρωπαϊκής Ένωσης με αφορμή την κρίση στην Ουκρανία.
«Κατά τους πρώτους τρεις μήνες του 2014, είδαμε αύξηση 12% στις χορηγήσεις βίζας στη Ρωσία, επομένως θα έλεγα πως αυτό είναι αναμφίβολα ένα πολύ θετικό μήνυμα», ανέφερε η κα.Κεφαλογιάννη.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης