Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ευ. Βενιζέλος - Η διαχείριση θεμάτων της μειονότητας πρέπει να γίνεται όχι μικροκομματικά, αλλά δημοκρατικά και εθνικώς υπεύθυνα

Ευ. Βενιζέλος - Η διαχείριση θεμάτων της μειονότητας πρέπει να γίνεται όχι μικροκομματικά, αλλά δημοκρατικά και εθνικώς υπεύθυνα
"Για τους χειρισμούς χρειάζεται γνώση, ωριμότητα και συνείδηση"
Απόλυτος ήταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευ. Βενιζέλος, σχετικά με την υπόθεση της απόσυρσης από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ της Ρομά ακτιβίστριας από τη Θράκη Σεμπιχά Σουλεϊμάν.
Ο υπουργός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε από κοινού με την υπουργό Εξωτερικών της Γεωργίας, η οποία πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αθήνα, τόνισε ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης σύμφωνα με το Σύνταγμα, τη Συνθήκη της Λωζάννης, το διεθνές δίκαιο και τα πιο αυστηρά ευρωπαϊκά στάνταρτς.
«Έχει πολύ μεγάλη σημασία να τονίζεται ότι οι Μουσουλμάνοι είναι Έλληνες πολίτες απόλυτα ισότιμοι, που απολαμβάνουν πλήρως όλα τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών» τόνισε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε ότι «Η διαχείριση αυτών των θεμάτων από τα πολιτικά κόμματα πρέπει να γίνονται όχι μικροκομματικά, αλλά δημοκρατικά και εθνικώς υπεύθυνα. Για τους χειρισμούς χρειάζεται γνώση, ωριμότητα και συνείδηση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης